MEN'S GUIDE

Μήπως φοράς λάθος προφυλακτικά; Δες τον πίνακα και βρες το σωστό μέγεθός σου

Το να επιλέξεις το σωστό προφυλακτικό ανάλογα με την ανατομία σου, είναι πολύ σημαντικό, αφού αφενός θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατυχήματα και να αυξήσεις την προστασία που σου προσφέρει το προφυλακτικό, και αφετέρου θα αυξήσει την απόλαυση στην σεξουαλική επαφή.

Σε ένα προφυλακτικό θα πρέπει να προσέξεις να μην είναι ούτε πολύ κοντό ούτε πολύ μακρύ (γιατί τότε το προφυλακτικό δεν εφαρμόζει σωστά και δεν καλύπτει σωστά το ανδρικό μόριο και άρα το προφυλακτικό δεν εξασφαλίζει τη μη μεταφορά σωματικών υγρών κατά την σεξουαλική επαφή), να μην είναι πολύ φαρδύ (γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να φύγει κατά τη διάρκεια του σεξ) ενώ, τέλος, αν είναι πολύ στενό τότε είναι πολύ πιθανό να σπάσει ή να σου σημιουργήσει προβλήματα στη στύση. 
Το σωστό μέγεθος του προφυλακτικου όχι μόνο θα σε προστατέψει σωστά αλλά θα σε κάνει να αισθανεσαι πιο άνετα και θα εξασφαλίσει περισσότερη απόλαυση και για τους δύο συντρόφους, αφού η σωστή και άνετη αφαρμογή του θα σε κάνει να μην αισθάνεσαι καθόλου ενόχληση και θα ξεχάσεις μέχρι και ότι το φοράς.

Η σωστή επιλογή γίνεται κυρίως με το να μετρήσεις την περίμετρο του πέους σου σε στύση.  Ο πίνακας που ακολουθεί σου δίνει μια εικόνα από τα μεγέθη προφυλακτικών. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!