GOSSIP

H Madonna δημοσιεύει για πρώτη φορά εικόνες με όλα τα υιοθετημένα παιδιά της

Η βασίλισσα της ποπ πρόσφατα ανακοίνωσε πως έχει υιοθετήσει δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι.

Τα κοριτσάκαι είναι οι 4χρονες Esther και Stella, που πλέον πρέπει να μάθουν να ζουν με τον 11χρονο David και την επίσης 11χρονη Mercy (δύο ακόμη παιδιά που η Madonna έχει υιοθετήσει από το Μαλάουι) και φυσικά με τα δύο βιολογικά παιδιά της πασίγνωστης σταρ, τον 18χρονο Rocco και την 20χρονη Lourdes.
Κιαι μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες η Madonna μετά την ανακοίνωση της νέας υιοθεσίας να είχε ζητήσει από τα media να σεβαστούν την οικογένειά της, αλλά πλέον η ίδια δείχνει σχεδόν καθημερινά μέσω social media τα νέα μέλη της οικογένειάς της.
Έτσι αρχικά ανέβασε ένα βίντεο με τα δίδυμα κοριτσάκια να τραγουδούν στον καναπέ, μετά ένα βίντεο πάλι με τα κοριτσάκια ντυμένα με ρούχα γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών και φιόγκους στο κεφάλι, ακολούθησε μια φωτογραφία με όλα τα υιοθετημένα της παιδιά μαζί (η πρώτη που είδαμε ποτέ) και μια παλαιότερη φωτογραφία της Madonna με τα δύο κοριτσάκια στο Μαλάουι. 

Και κάποιοι σχολιάζουν πως είναι λίγο υπερβολικός ο τρόπος, αλλά και η συχνότητα με την οποία η σταρ προβάλλει τα νέα παιδιά της μέσω social media

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 18, 2017 at 5:50pm PST

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!