GOSSIP

H εκρηκτική Kate Upton απάντησε σε 3 γελοίες ερωτήσεις του Kimmel [βίντεο]

"3 Ridiculous Questions" λέγεται μια από τις ενότητες στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου του Jimmy Kimmel και οι εκάστοτε καλεσμένοι του καλούνται να απαντήσουν σε τρεις πραγματικά γελοίες ερωτήσεις.

Αυτή τη φορά στο σόου του Kimmel, βρέθηκε η ξανθιά καλλονή Kate Upton, με αφορμή το νέο της τριπλό εξώφυλλο, στο περιοδικό Sports Illustrated, όπου το δημοφιλές μοντέλο με τις εκρηκτικές καμπύλες πόζαρε τόπλες.
Και ο Jimmy ξεκινά να της κάνει όντως ανόητες ερωτήσεις όπως "γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τους κλόουν;" (όπου εισπράττει και την εξίσου ανόητη απάντηση της Kate "επειδή έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους"!).
Η δεύτερη επίσης ανόητη ερώτηση είναι αν η Kate προτιμά να έχει πόδια από πίτες ή δόντια από ξύλο και η Kate απάντησε πως προτιμά το πρώτο ώστε άμα πεινάει να τρώει τα πόδια της!
Αλλά στην τρίτη ερώτηση ο Jimmy δεν κρατήθηκε και ρώτησε κάτι διόλου γελοίο που ίσως να το ρωτούσαν πολλοί άνδρες αν είχαν απέναντί τους την Kate. Την ρώτησε αν ήταν μόνο οι δυο τους σε ένα έρημο νησί αν θα το σκέφτονταν να τον αγαπήσει και δείτε τί απάντησε το διάσημο μοντέλο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!