GOSSIP

Έτσι γνώρισε και ερωτεύτηκε ο George Clooney την Amal Allamoudin

Είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο, και ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε πως περιμένουν δίδυμα, βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Και όμως πολλοί δεν ξέρουν πως ξεκίνησε η ιστορία αγάπης τους.

Ο George Clooney ήταν 51 ετών, όταν γνώρισε την Amal το 2013 και μέχρι τότε, ήταν γνωστός ως ο πιο διάσημος εργένης του Χόλιγουντ, καθώς  ορκίζονταν δημοσίως  πως δεν θα ξανα- παντρεύονταν ποτέ. Ο George είχε παντρευτεί το 1989 την ηθοποιό Talia Balsam, με την οποία όμως χώρισε μετά από 4 χρόνια και έκτοτε για σχεδόν 20 χρόνια ήταν ορκισμένος εχθρός του γάμου.
Όλα όμως άλλαξαν όταμ είδε την Amal, η οποία βρέθηκε στο σπίτι του George Clooney στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, καθώς η Amaλ συνόδευε έναν φίλο της, ο οποίος ήταν καλεσμένος του George.
O Clooney σε παλαιότερη συνέντευξή του στον David Letterman, είχε ομολογήσει πως έκτοτε την κυνηγούσε για μήνες. Είχε βρει το τηλέφωνό της και της τηλεφωνούσε συχνά ενώ της έγραφε ακόμα και γράμματα. Σε άλλη του συνέντευξη στην Ellen DeGeneres αποκάλυψε πως με το που ξανασυναντήθηκαν και οι δυο τους με κάποιο τρόπο το ένιωσαν αμέσως πως θα είναι μαζί. Έξι μήνες μετά της έκανε πρόταση γάμου, και μάλιστα ο George έχει πει πως ενώ είχε σχεδιάσει μια πρόταση γάμου κανονική, ρομαντική υπερπαραγωγή τελικά είπε στην Amal κάτι μάλλον αστείο "Ελπίζω να πεις το ναι, αλλά χρειάζομαι μια απάντηση γιατί είμαι 52 χρονών και σύντομα μπορεί να βγάλω κανέναν γοφό" και φυσικά η Amal είπε το ναι. 
Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Βενετία τον Σεπτέμβριο του 2014 και τώρα περιμένουν δίδυμα. Και μπορεί η ιστορία αγάπης τους να είναι κάπως απλή, αλλά και πάλι παραμένει ρομαντική και θυμίζει σύγχρονο παραμύθι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!