VIRAL

True story: Μια 8χρονη κάνει συλλογή από χιλιάδες κατσαρίδες [βίντεο]

Αρχικά μοιάζει με ένα φυσιολογικό 9χρονο κοριτσάκι, όμως έχει την πιο περίεργη εμμονή με το αγαπημένο της χόμπι που είναι να μαζεύει κατσαρίδες κάθε είδους και αυτή τη στιγμή έχει χιλιάδες.

Η ιστορία της Shelby Counterman, έχει συχνά προβληθεί τους τελευταίους μήνες αρχικά από τοπικά media και πλέον ακόμα και από τα διεθνή media, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την αδυναμία που τρέφει αυτό το κορίτσι από την Tulsa στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, για τις κατσαρίδες κάθε είδους.
Οι γονείς της λένε πως αντιπαθούν τις κατσαρίδες (ειδική η μητέρα του κοριτσιού) αλλά και οι δύο αναγκάστηκαν να σεβαστούν την επιθυμία της κόρης τους να τις συλλέγει, αφού είδαν πόσο πολύ τις αγαπάει.
Και η αλήθεια είναι πως η μικρούλα λέει στην κάμερα, πως οι κατσαρίδες είναι απολύτως άκακες και πως της αρέσει που όταν περπατούν πάνω της αισθάνεται πως την γαργαλάνε και τις βρίσκει "αστείες". Επίσης δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις διαφορετικές ιδιότητες που έχει το κάθε είδος, ενώ εκτρέφει ακόμα και ειδικά σκαθάρια που βοηθούν στον καθαρισμό των "οικισμών" για κατσαρίδες που έχει στήσει στο δωμάτιο της και γενικά η ικρή φροντίζει τις κατσαρίδες της με πολλή αγάπη.
Πάντως για όσους δεν αγαπούν τις κατσαρίδες (και είναι πολλοί) αρκετές  από τις σκηνές σε αυτό το βίντεο θα τους θυμίσουν πλάνα από ταινία τρόμου που αναβιώνουν έναν από τους χειρότερους εφιάλτες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!