GOSSIP

H Angelina Jolie βρίσκεται στην Καμπότζη [εικονες]

Στην Καμπότζη, τόπο καταγωγής του υιοθετημένου γιου της Madoxx βρέθηκε η  Angelina Jolie για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, έκανε η Angelina Jolie, η οποία παραχώρησε ήδη μια συνέντευξη Τύπου ενώ σήμερα θα γίνει η πρεμιέρα της νέας της ταινίας "First They Killed My Father". 
Η ταινία αναφέρεται σε μια αληθινή ιστορία που έγινε τη δεκαετία του 70 όταν στην Καμπότζη υπήρχε η σκληρή κουμουνιστική δικτατορία των Ερυθρών Χμερ.
Η ίδια η Jolie στη συνέντευξη Τύπου αποκάλεσε την Καμπότζη ως δεύτερη πατρίδα της λόγω του γιου της Madoxx και είπε πως ο γιος της είναι ενθουσιασμένος που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η πρεμιέρα θα γίνει στον αρχαίο ναό Angkor Wat και εκεί αναμένεται να είναι παρόντες μέλη της βασιλικής οικογένειας της Καμπότζης και ανώτεροι αξιωματούχοι της χώρας.
Πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως η Jolie έχει αναγκαστεί να καταφύγει στη βοήθεια συμβούλων δημόσιας εικόνας, εκμεταλλευόμενη και τις γνωριμίες της με διπλωμάτες και πολιτικούς μέσω Ηνωμένων Εθνών, για να αποκαταστήσει την εικόνα της στο ευρύ κοινό, αφού μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί ως η "κακιά" στο πολύκροτο διαζύγιο. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, σύμβουλοι της έχουν συστήσει να εστιάσει στο φιλανθρωπικό, ουμανιστικό και ακτιβιστικό της έργο και αυτή η πρεμιέρα αποτελεί την αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου για τη σταδιακή αποκατάσταση της δημόσιας εικόνας της Angelina Jolie και την επιστροφή της στη δημοσιότητα. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!