ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ερμής στον Υδροχόο αλλά και η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθούν να μάθεις πολλά, ακόμα και μυστικά, ενώ μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία ή να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε θέματα τροφοδοσίας. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σου γνωρίζει... πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα ανταλλάξεις απόψεις προωθώντας το έργο και τις ιδέες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με πρωτότυπες εμπνεύσεις και παιχνίδια, μένοντας μακριά από τους κακώς εννοούμενους ανταγωνισμούς. Σκέψου πάντως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα ενδιαφέροντα σου, αφού το σύμπαν «σε πάει»!
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και... δεύτερος γύρος, γι’ αυτό μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η, ενώ διευκολύνει την διεκπεραίωση κάθε υπόθεσής σου, μέσω της στήριξης των άλλων Επιπλέον και ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στο να αυξηθούν οι... τεμπέλικες στιγμές σου, συνδυασμένες μάλιστα με έξτρα απολαύσεις. Αν μάλιστα αγχώνεσαι για κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις σου, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι για να τις αναλάβουν. Ωστόσο μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει και μια «ενοχλητική» αποκάλυψη!
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν οι «καλοθελητές». Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά, έστω κι αν από κάποιους/ες θεωρηθεί ότι «προκαλείς την τύχη σου»!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο αλλά και η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθούν να μάθεις πολλά, είτε πρόκειται για μυστικά είτε για παντός είδους πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή σου συνιστούν να επικεντρωθείς στην δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να επίκειται και μια μυστική οικονομική συμφωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριόμπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη, ενώ ο Δίας στον Ζυγό δίνει ακόμη πιο διασκεδαστικούς τόνους στην καθημερινότητά σου. Πρόσεξε μόνον μήπως παρεξηγηθεί η «χαλαρή» συμπεριφορά σου.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα αλλά από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα... χαλάσει! Άσε λοιπόν τα πράγματα πιο ελεύθερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Μπορεί ο Άρης στον Κριό να αναπαράγει διάφορους ανταγωνισμούς αλλά την ίδια στιγμή η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να... χαλαρώσεις και να εξασκήσεις την γοητεία σου, πετυχαίνοντας να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση, όπου... επιθυμείς! Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού με την θετική συνδρομή της Δήμητρας στον Ταύρο, μπορεί να σου ανοιχτούν πολλές «πόρτες». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, όλο και κάτι θα σου μείνει τελικά!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη γοητεία του, αν όμως προχωρήσεις συνάπτοντας μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι δεν είναι και τόσο σταθερό στις ερωτικές του προτιμήσεις, κάτι που καθιστά σημαντικά πιο... δύσκολη την προσαρμογή σου!


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Τόσο ο Ερμής στον Υδροχόο, όσο και η Δήμητρα στον Ταύρο... πασχίζουν για να ανεβάσουν το «πρεστίζ» σου και σε καλούν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους... οικονομικούς! Επιπλέον, με τον Δία στον Ζυγό να διανθίζει ευχάριστα την καθημερινότητά σου, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού. Παράλληλα είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα όμορφο αξεσουάρ..
Ερωτικά
Ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, παρότι όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, φαίνεται ότι η εξέλιξη της σχέσης σας παρεμποδίζεται από κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορούν τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας, μέσα από διάφορα «τυχερά». Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και υπομονή απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία για μια γόνιμη «ξενάγηση» επιμορφωτικού χαρακτήρα, ενώ αν έχεις κατά νου να ταξιδέψεις, ίσως τελικά να το πράξεις έχοντας πλάι σου ένα «σημαίνον» πρόσωπο.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να... απαρνηθείς τρόπον τινά τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις προδιαγραφές σου προκειμένου να κάνεις το χατίρι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και το κακό είναι ότι αν αρνηθείς να το πράξεις, τότε μπορεί να «σοκαριστείς» από την αντίδρασή του!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε κινητοποιεί προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να βρεις τους κατάλληλους χρηματοδότες. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο να... ξεπερνά τον εαυτό του, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας άτομα που σίγουρα θα σε «εξιτάρουν» με τις πρωτότυπες ιδέες τους και το ευτύχημα είναι ότι δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να «κόψεις την τύχη σου». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look, «σπάζοντας» συμβατικές φόρμες.
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, ορμώμενος/η από μάλλον «εγκεφαλικά» κίνητρα. Η συνέχεια μάλιστα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου και τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που γενικά θεωρείται «ανάποδο». Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, βελτιώνοντας κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια σημαντική συμφωνία.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρμόζει από κοινωνική και οικονομική άποψη κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση, η οποία μάλιστα πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητα σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες αλλά και ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Ενδέχεται βέβαια να προκύψουν και ζήλειες ή ανταγωνισμοί, αν όμως δεν τους δώσεις υπερβολική σημασία, θα περάσουν όπως... ήρθαν! Επιπλέον, με τον Ερμή στον Υδροχόο να έχει... κέφια είναι πιθανό να ταξιδέψεις και να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, δίνοντας σου μια νέα προοπτική. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό κάνει τα πάντα για να γίνεις «η ψυχή της παρέας»!
Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που... δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους «κλασικούς» όρους μιας δέσμευσης!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε είδους διαπραγμάτευση και σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι αν κάνεις κάποια παραπάνω έξοδα... χαλάλι τους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριόσε καλεί να «φρεσκάρεις» τον χώρο σου, υιοθετώντας νέες αισθητικές φόρμες. Όσον αφορά βέβαια στις ενδοοικογενειακές σχέσεις ενδέχεται να υπάρξουν ακατανόητες συμπεριφορές και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως με ένα... γλέντι θα ξεχαστούν όλα σύντομα.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να «σπάσεις» ταμπού και να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις και επιπλέον... πρόσεξε ποιους βάζεις στο σπίτι σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο σε βοηθά να πετύχεις ότι το καλύτερο για σένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε κατ’ ιδίαν επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνουν οτιδήποτε για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον με τον Δία στον Ζυγό οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση.
Ερωτικά
Όταν η πορεία της προσωπικής σου ζωής εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση «ξένων» καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Ίσως μάλιστα προκύψει κάτι πολύ... ενδιαφέρον σε ένα ταξίδι!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η Δήμητρα στον Ταύρο ευνοεί επαφές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, επί... παντός επιστητού κι είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα-κλειδιά για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να «σπάσεις» την ρουτίνα στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου εκμυστηρευτούν ένα «πικάντικο» μυστικό. Παράλληλα, με την Αφροδίτηκαι τον Δία να σε στηρίζουν οικονομικά, το βέβαιο είναι πως δεν θα σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα να προβείς και σε κάποιες έξτρα αγορές. Φρόντισε μόνον να μην σπαταλήσεις όλο το αποθεματικό σου αφού... κι αύριο μέρα είναι!
Ερωτικά
Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να αποδειχθεί και μεγάλη... παγίδα, φέρνοντας σε κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!