GOOD LIFE

Λονδρέζικο σπιτάκι μόλις 27 τ.μ.πωλείται σε εξωφρενική τιμή [εικόνες]

Είναι γνωστό πως το Λονδίνο μονίμως φιγουράρει στη λίστα με τις πόλεις του κόσμου με τα πιο ακριβά ενοίκια και τις υψηλότερες τιμές ακινήτων, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι Λονδρέζοι απορούν με την εξωφρενική τιμή ενός μικρού σπιτιού που πρόσφατα βγήκε στην αγορά.

Πρόκειται για ένα διώροφο σπιτάκι, με συνολικό εμβαδό που οριακά αγγίζει τα 27 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο πωλείται με αρχική τιμή τις 600.000 λίρες Αγγλίας (σχεδόν 700.000 ευρώ) ενώ οι μεσίτες εκτιμούν πως αν ανακαινιστεί η αξία του θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο λίρες Αγγλίας.
Αυτό το σπίτι δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησία από το 1969, και ο λόγος που η τιμή του είναι τόσο υψηλή είναι γιατί βρίσκεται στη καρδιά του Λονδίνου στο Chelsea, και έχει απίστευτη θέα στο κήπο του St Luke.
Όμως πολλοί θεωρούν πως ακόμα και η θέα και η τοποθεσία δεν δικαιολογούν την εξωφρενική τιμή του, αφού στην ουσία μιλάμε για ένα σπιτάκι που στο ισόγειο υπάρχει μια λιλιπούτεια κουζίνα που είναι δίπλα ακριβώς στο ακόμα πιο μικρό μπάνιο, ενώ διαθέτει μόνο μια κρεβατοκάμαρα που καταλαμβάνει όλο τον πάνω όροφο.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες του σπιτιού που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο και εσείς θα κρίνετε αν αυτό το σπίτι αξίζει τα λεφτά του. Πάντως αυτές οι φωτογραφίες στάθηκαν αφορμή για να ξαναφουντώσει η διαδικτυακή συζήτηση για τις εξωφρενικές τιμές των σπιτιών στο Λονδίνο, οι οποίες μάλιστα έχουν μειωθεί μετά το Brexit, αλλά παραμένουν στα ύψη.

Η κρεβατοκάμαρα

Το μπάνιο

Το χωλ - σαλόνι

Η κουζίνα


 

Το χωλ - σαλόνι

Η κάτοψη του σπιτιού

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!