MEN'S GUIDE

Αυτή η νέα Ferrari, θα είναι η πιο γρήγορη Ferrari [εικόνες]

Ένα νέο κουπέ αυτοκίνητο Ferrari θα κάνει την επίσημη παρθενική εμφάνισή του στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και υπόσχεται πως είναι η ταχύτερη Ferrari παραγωγής.

Το ίδιο το όνομά της έχει στόχο να αναδείξει το βασικό της χαρακτηριστικό που είναι η ταχύτητα. Η νέα Ferrari 812 Superfast κατάφερε να βελτιώσει πολλές από τις επιδόσεις προηγούμενων μοντέλων της εμβληματικής αυτοκινητοβιομηχανίας και μπορεί να συγκριθεί μόνο με την La Ferrari η οποία όμως πλέον δεν παράγεται.

Ο κινητήρας του νέου supercar είναι V12 και χωρίς turbo, μεγαλωμένος όμως στα 6,5 λίτρα και με απόδοση 800 αντί 140 ίππων. Η ισχύς αποδίδεται πλέον σε ακόμα περισσότερες στροφές, στις 8.500, ενώ το εκπληκτικό μοτέρ μπορεί να ανεβάσει με άνεση έως και 9.000 σ.α.λ.

Ο θηριώδης κινητήρας επιτρέπει στη νέα Ferrari να ξεπερνά τα 340χλμ./ώρα και να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα για τη νέα  Ferrari 812 Superfast, θα μάθουμε μετά τις 8 Μαρτίου στη Γενεύση. Προς το παρόν απολαύστε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου η τιμή του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα 300.000 δολάρια, ενώ τα πρώτα τέτοια έα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του 2017.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!