WOMEN'S GUIDE

Η Blake Lively κατά λάθος δημιούργησε το πιο δυνατό hair trend του 2017

Οι διάσημοι hair stylists συμφωνούν πως μια από τις πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά για το 2017, είναι το bronde, δηλαδή τα καστανόξανθα μαλλιά, με σκούρες ρίζες, που σταδιακά "ξανοίγουν" προς τις άκρες.

Και η σταρ που μας σύστησε το bronde είναι η Blake Lively η οποία το καλοκαίρι του 2015 ανέβασε αυτή τη φωτογραφία της στο Instagram, με μια αναφορά στη λέξη bronde.


Έκτοτε πολλές την μιμήθηκαν, και ειδικά τους τελευταίους μήνες πολλές πρώην ξανθιές σταρ, έχουν γίνει πλέον bronde, όπως οι Chrissy Teigen και Hailey Baldwin.
Όμως σε συνέντευξή της σε γνωστό γυναικείο περιοδικό η Blake αποκάλυψε πως το όλο hair trend που της αποδίδουν πως δημιούργησε, έγινε κατά λάθος και εντελώς τυχαία.
Η ίδια αποκάλυψε πως είχε αφήσει άβαφτη τη ρίζα στα μαλλιά της, γιατί είχε μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Ryan Reynolds και δεν ήθελαν να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη.

"Δεν είχα εμφανιστεί δημόσια για μήνες, ήμουν 5 μηνών έγκυος και ξαφνικά ο κόσμος με είδε να έχω μεταμορφωθεί απο κατάξανθη σε μια καστανή με 5 μηνών ρίζα στα μαλλιά και νόμιζε πως ήταν μια νέα τεχνική βαφής μαλλιών", αναφέρει και εξηγεί πως απλά βαριόταν να ασχοληθεί με τα μαλλιά της όσο ήταν έγκυος.
Μάλιστα αποκάλυψε πως η ίδια αισθάνονταν άσχημα για τη ρίζα στα μαλλιά της και πολλές φίλες της, έκαναν πλάκα μαζί της, γι'αυτό και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και τέλος αναφέρει πως όταν είδαν (και η ίδια και οι φίλες της) πόσο θετικές αντιδράσεις είχαν όλοι στο νέο της χρώμα μαλλιών, άρχισαν και οι ίδιες να αλλάζουν γνώμη "αφού όλοι θεωρούσαν πως τα μαλλιά μου είναι cool και εγώ και οι φίλες μου αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως τελικά ίσως όντως αυτό το στυλ μαλλιών να είναι cool".

Και κάπως έτσι τυχαία και απλά, γεννήθηκε μια από τις πιο ισχυρές τάσεις στη σύγχρονη μόδα των μαλλιών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!