VIRAL

Mαμά φωτογράφησε όλα τα δίδυμα παιδιά της και συγκίνησε το Facebook

H Juliet Cannici, το 2014 έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, τον γιο της  Nico και την κόρη της Sienna και τώρα γέννησε και δίδυμες κορούλες.

Η Juliet που είναι επαγγελματίας φωτογράφος, σκέφτηκε πως θα ήταν ωραία ιδέα να φωτιγραφήσει όλα τα παιδιά μαζί. 
Μάλιστα για να στήσει τη φωτογράφηση νοίκιασε ρούχα για το Nico και τη Sienna προσπαθώντας να δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα με ρετρό διάθεση.
Βέβαια τα δίδυμα παιδάκια μάλλον δεν ήθελαν να φορούν τα ρούχα που τους πήρε και έβρισκαν την όλη διαδικασία με τις πόζες μαζί με τα μικρά αδελφάκια τους ιδιαίτερα βαρετή. 
Έτσι η Juliet αποφάσισε να τους επιτρέψει να βγάλουν για λίγο τα ρούχα τους και να παίξουν στο στούντιο μήπως και ηρεμήσουν και τα πείσει τελικά να στηθούν μετά και να ποζάρουν στο φακό της.
Και τελικά την ώρα που τα μεγαλύτερα αδελφάκια ήταν ανέμελα και άρχισαν να παίζουν με τα νεογέννητα δίδυμα αδελφάια τους, η Juliet κατάφερε να τραβήξει την πιο όμορφη πόζα με όλα τα παιδιά της μαζί, γυμνά και χαρούμενα.
Η Juliet ανέβασε στο Facebook, αυτή τη φωτογραφία (μαζί με άλλες που τράβηξε εκείνη την ημέρα), και η συγκεκριμένη πόζα ήταν αυτή που συγκίνησε τους πάντες συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Και άλλες πόζες των παιδιών της


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!