WOMEN'S GUIDE

Η 48χρονη Jennifer Aniston έχει άψογο σώμα - Τα τρία μυστικά της ομορφιάς της

Πρόσφατα η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της με ένα ταξίδι στο Μεξικό μαζί με τον σύζυγό της Justin Theroux, φόρεσε το μπικίνι της και μας άφησε όλους άφωνους.

Όμως πως καταφέρνει η Jennifer και στα 48 της χρόνια έχει σώμα 28χρονης; 


Η ίδια κατά καιρούς έχει φροντίσει μέσω συνεντεύξεων να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς της.
1. Κάνει ισορροπημένη διατροφή όλο το χρόνο, πίνει πολύ νερό, τρώει πάντα ένα πλούσιο πρωϊνό γεμάτο πρωτεΐνες, αλλά και με πολλά φρούτα, λαχανικά, αλλά και βρώμη και ξηρούς καρπούς. Το αγαπημένο της πρωινό είναι ένα smoothie με μπανάνες, κεράσια, σκόνη πρωτεΐνης, γάλα αμυγδάλου, κακάο και ολόκληρα αμύγδαλα, αλλά άλλες φορές προτιμά να φάει αβγά με νιφάδες βρώμης.
2. Έχει βρει τρόπους να κάνει πιο υγιεινά τα φαγητά που λατρεύει και έχουν πολλές θερμίδες. Για παράδειγμα ομολογεί πως δεν μπορεί να αντισταθεί στις μακαρονάδες, αλλά φροντίζει να φτιάχνει για παράδειγμα λαζάνια λαχανικών με πούλπα από μελιτζάνα και κολοκυθάκια και τυριά με χαμηλά λιπαρά.
3. Γυμνάζεται συχνά, αλλά φροντίζει να γυμνάζεται με διαφορετικούς τρόπους. Είναι γνωστό πως η Jennifer λατρεύει τη γιόγκα, αλλά τη συνδυάζει με κυκλική γυμναστική, με ποδηλασία, με τρέξιμο κ.λπ. Η ίδια πιστευει πως πρέπει να δοκιμάζουμε διαφορετικά είδη άσκησης. Το μόνο που δεν αντέχει είναι την προπόνηση με personal trainer που φωνάζει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!