GOOD LIFE

Δείτε όλα τα δώρα που θα πάρουν κάποιοι τυχεροί υποψήφιοι στα Όσκαρ

Πρόσφατα ανακινώθηκε το περιεχόμενο του φετινού gift bag που θα έχουν την τύχη να αποκτήσουν οι υποψήφιοι σε συγκεκριμένες κατηγορίες των Όσκαρ.

Συγκεκριμένα αυτό το δωρο-πακέτο θα παραλάβουν όλοι οι υποψήφιοι στις κατηγορίες Α και Β ανδρικού και γυναικείου ρόλου, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι για το Όσκαρ σκηνοθεσίας.
Φέτος η αξία των δώρων ανέρχεται στα 160.000 δολάρια και περιλαμβάνει τρία υπέροχα ταξίδια και άλλα πιο... περίεργα δωράκια.

Συνολικά 59 εταιρείες δώρισαν προϊόντα και υπηρεσίες τους για το φετινό gift bag το οποίο αποκαλείται "Everybody Wins at the Oscars Nominee Gift Bag" και θα δοθεί για 13η χρονιά, ενώ και φέτος το επιμελήθηκε η εταιρεία Distinctive Assets.

Έτσι ηθοποιοί και αστέρες όπως οι Meryl Streep, Mel Gibson, Nicole Kidman, Emma Stone και Ryan Gosling, είτε πάρουν είτε όχι το πολυπόθητο αγαλματίδιο, θα φύγουν από την 89η τελετή απονομής των Όσκαρ, που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου με ένα ωραιότατο πακέτο υπερπολυτελών διακοπών. Συγκεκριμένα θα κερδίσουν ένα 6ήερο ταξίδι σε υπερπολυτελές resort στη Χαβάη αξίας 12 000 δολαρίων, ένα τριήμερο στο  Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία (η βραδιά κοστίζει πάνω από 1200 δολάρια) ενώ θα μπορούν να ταξιδέψουν με τη συντροφιά τους (όσο πολυμελής και αν είναι) και να περάσουν ένα ολόκληρο τριήμερο στο  Lost Coast Ranch στην Καλιφόρνια, η ενοικίαση του οποίου κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια. 


Εκτός από ταξίδια, οι τυχεροί θα απολαύσουν και πολλά προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και fitness, όπως τη δωρέαν προμήθεια του καλλυντικού Oxygenetix για 10 χρόνια (!), ένα δώρο που κοστίζει σχεδόν 50.000 δολάρια, χάπια αδυνατίσματος Hydroxycut Platinum, προϊόντα όπως το Dandi Patch, ένα τσιρότο που υπόσχεται πως εξαφανίζει τον ιδρώτα από τις μασχάλες και 10 συνεδρίες γυμναστικής με την personal trainer Alexis Seletzky. 


Η λίστα με τα δώρα περιλαμβάνει ακόμα και tech προϊόντα όπως το Oomi (μια συσκευή που σου επιτρέπει να ελέγχεις τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι) και το PolarLoop 24/7  ένα ηλεκτρονικό μπρασελέ. 
Τέλος υπάρχουν και δεκάδες άλλα μικροδωράκια, από "υγιεινά" ποπ κορν, γλυφιτζούρια από βότανα, μπάρες πρωτείνης ακόμα και ένα ειδικό πιάτο που ελέγχει τις θερμίδες, αλλά και περίεργα δώρα όπως μαθήματα τεχνητής αναπνοής και τα τελάρα με τα μήλα που δεν μαυρίζουν ποτέ (οι τυχεροί θα λαμβάνουν ένα τελάρο με τέτοια μήλα κάθε μήνα  για ένα χρόνο!).


Και αν νομίζετε πως ένας σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει ανάγκη όλα αυτά τα δώρα, ο Lash Fary που εδώ και χρόνια επιμελείται αυτά τα gift bags, λέει πως οι αστέρες κάνουν σαν μικρά παιδιά και συχνά τηλεφωνούν στην εταιρεία για να βεβαιωθούν πως η gift bag τους δεν θα χαθεί. Μάλιστα ο Lash αναφέρει πως η ηθοποιός Jennfier Lawrence έχει αναθέσει στη μητέρα της να παρακολουθεί την όλη διαδικασία με το gift bag και να βεβαιωθεί πως θα της παραδοθούν τα δώρα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!