VIRAL

Γιατί η Adele έσπασε το βραβείο Grammy της σε δύο κομμάτια; [βίντεο]

Για μια ακόμη χρονιά η Adele σάρωσε τα βραβεία Grammy, αλλά αυτό το στιγμιότυπο, από την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς κάνει τώρα το γύρο του κόσμου.

Η Adele κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 5 βραβεία και να νικήσει την Beyonce και στις δύο σημαντικές κατηγορίες για το "Άλμπουμ της Χρονιάς" και το "Τραγούδι της Χρονιάς" και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το δεύτερο βραβείο της, έκανε μια κίνηση που εξυμνούν όλοι.
Η διάσημη τραγουδίστρια έσπασε το βραβείο της στη μέση, και το μοιράστηκε με τη Beyonce πλέκοντας δημόσια το εγκώμιο του "Lemonade", ενώ η Beyonce είχε ξεσπάσει σε κλάματα.
Αυτή η κίνηση αλτρουισμού της Adele σε πολλούς θύμισε τη σκηνή από την ταινία "Τα Κακά Κορίτσια" (Mean Girls) όταν η Lindsay Lohan κερδίζει τον τίτλο της βασίλισσας του σχολικού χορού και σπάει το στέμμα της σε κομματάκια που τα μοιράζει σε όλες τις άλλες μαθήτριες. 
Και memes που συγκρίνουν την Adele με την Lohan στην ταινία και φυσικά το ίδιο το βίντεο με το σπασμένο Grammy έχουν γίνει δημοφιλή στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!