GOSSIP

H χορτοφάγος Beyonce και η μάχη με τις δίαιτες

Η διάσημη τραγουδίστρια που πρόσφατα αποκάλυψε πως ακολουθεί πλέον αυστηρά χορτοφαγική διατροφή μιλά για τον αγώνα που δίνει για να διατηρηθεί σε φόρμα.

«Φυσικά δεν είμαι η πιο αδύνατη γυναίκα. Έχω καμπύλες. Έχω αγωνιστεί πολύ με δίαιτες και επιτέλους βρήκα κάτι μου ταιριάζει» δήλωσε στην εκπομπή Good Morning America, καθώς υπερασπίζεται τον διατροφολόγο και γυμναστή Marco Borges, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «22 Days Nutrition Meal Plan», το οποίο η Βeyonce ακολουθεί κατά γράμμα.

Όμως, σημείωσε, η διαφορά με το πρόγραμμα του Borges είναι ότι μπορεί κάποιος να το ακολουθήσει για πάντα, μιας και πρόκειται για διατροφή που δεν βασίζεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά σε δημητριακά ολικής άλεσης και φυτά. Παράλληλα η δίαιτα τηρείται για 22 ημέρες, γιατί τόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός, προκειμένου να συνηθίσει την διατροφή και στη συνέχεια να την ακολουθήσει άνετα για μια ζωή.

Πάντως η τραγουδίστρια που ανέβασε πρόσφατα φωτογραφίες της με μαγιό στο σάιτ της και στο instagram εκθειάζοντας την μέθοδο Borges, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αφενός ότι την έχουν δει να τρώει κρέας και αφετέρου ότι όλο αυτό το όλο promotion το κάνει γιατί πιθανά γιατί έχει κλείσει κάποιου τύπου οικονομική συμφωνία με τον Borges.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!