WOMEN'S GUIDE

Τί τρώει η Christie Brinkley και παραμένει κουκλάρα στα 63 της χρόνια;

H Christie, ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του 80, παραμένει κουκλάρα στα 63 της χρόνια.

Μάλιστα φέτος θα είναι ξανά το κορίτσι του εξωφύλλου του τεύχους με τα μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, όπου μάλιστα ποζάρει με τις κόρες της.
Η αποκάλυψη του βίντεο και της πρόσφατης φωτογράφισης της 63χρονης Christie Brinkley έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο όμορφη. Η ίδια αποδίδει σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της σε "καλά γονίδια" αλλά και στη σωστή διατροφή.
Ακούστε ποιά είναι τα 5 μυστικά της ομορφιάς της και της δίαιτάς της.
1. Πιστεύει πως η καλύτερη δίαιτα είναι μόνο η ισορροπημένη διατροφή και ομολογεί πως ως μοντέλο είχε δοκιμάσει πολλές δίαιτες (από τη μονοφαγία, δηλαδή αποκλειστική διατροφή με ένα μόνο είδος τροφής μέχρι τη δίατα με το γκρέπφρουτ, στην οποία τρως ένα γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα), αλλά καμία δεν θεωρεί πως είχε αποτέλεσμα. "Εχω σταματήσει να κάνω ακραίες δίαιτες εδώ και δεκαετίες" δηλώνει η Christie.
2. Είναι vegetarian, αν και τρώει μικρές ποσότητες τυριού και αρκετό γιαούρτι. Ωστόσο δεν έχει φάει κρέας από την ηλικία των 12 ετών
3. Το πρωί ξεκινά την μέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι και μερικές φορές βάζει και λίγους κόκους πιπέρι καγιέν ή μέλι manuka. Και ακολουθεί ένα πάντα πλούσιο πρωινό με γιούρτι ή ομελέτες κ.λπ.
4. Τα γευματά της είναι ελαφριά σε θερμίδες αλλά μεγάλα σε ποσότητες και πολύχρωμα. Θα συνδυάσει όσπρια με πολύχρωμες σαλάτες και θα στήσει μια πανδαισία χρωμάτων στο τραπέζι της πριν καθίσει να απολαύσει ένα γεύμα.
5. Δεν στερείται μερικές απολαύσεις: Καθημερινά πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (συνήθως στο δείπνο) και επιτρέπει στον εαυτό της να τρώει καθημερινά μια σοκολάτα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!