VIRAL

Μεξικανός σχεδιαστής μόδας στέλνει μήνυμα κατά του Trump [εικόνες]

Και η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, που μόλις ξεκίνησε έχει έντονο το πολιτικό στοιχείο καθώς οι σχεδιαστές μόδας προσπαθούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στις μετεκλογικές ΗΠΑ.

Ήδη συζητήθηκε πολύ το fashion show του Calvin Klein το οποίο ξεκίνησε με το να ακούγεται το τραγούδι του David Bowie "This is not America" και μάλιστα το ίδιο τραγούδι ακούστηκε ξανά και στο φινάλε του σόου, ενώ στο κοινό μοιράστηκαν "μαντήλια ενότητας". 
Όμως το πιο ηχηρό πολιτικό μήνυμα κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Donald Trump, το έστειλε ο 32χρονος σχεδιαστής Raul Solis.
O Raul κατάγεται από το Μεξικό, δηλώνει πως είναι και ο ίδιος μετανάστης και έχει κάνει λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας στις ΗΠΑ, οπου συνεργάστηκε με γνωστά labels  (ήταν υπέυθυνος για τη σειρά jeans του οίκου Proenza Schouler) και φέτος έκανε το ντεμπούτο του στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης με το δικό του label που ονομάζεται LRS και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα το περιοδικό W είχε φέτος τον Raul και το LRS στη λίστα με τους "must watch" νέους σχεδιαστές.
Όμως στο πρόσφατο fashion show του ο Μεξικανός Raul Solis φρόντισε να στείλει το δικό του πολιτικό μήνυμα με τον πιο πρωτότυπο, προκλητικό και ανορθόδοξο τρόπο: έγραψε φράσεις όπως "Γαμ#@#ε το τείχος σας" και "καμία απαγόρευση - κανένα τείχος" πάνω σε λευκά εσώρουχα στα οπίσθια κάποιων εκ των μοντέλων του. Το αποτέλεσμα ήταν το σόου του να γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης στην εβδομάδα μόδας και τα social media να έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τη "διαμαρτυρία" του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!