ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις για τα ζώδια τo Σαββατοκύριακο 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

Ένα "ερωτικό" Σαββατοκύριακο ξεκινά...

Κριός

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ένα ενθουσιώδες τρίγωνο ανάμεσα στον ενεργητικό Ήλιο και τον διαχυτικό Δία, στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Είστε σε διάθεση για παρέα που να εμπνέει!

Ταύρος

Έχετε την άδεια αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεκινήσετε νωρίς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας, βάζοντάς σας σε διάθεση για αγάπη. Μια συναρπαστική ευκαιρία εργασίας ή μια πολλά υποσχόμενη σύνδεση θα μπορούσε να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως με κάποιον που θα συναντήσετε ενώ βρίσκεστε έξω στην πόλη.

Δίδυμοι

Ενώ έχετε πιθανώς ένα εκατομμύριο συναρπαστικές προσκλήσεις, η Σελήνη βρίσκεται στην εγχώρια ζώνη σας και σας βάζει σε διάθεση για φώλιασμα όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανοίξετε τις πόρτες του σπιτιού σας και να φέρετε τη διασκέδαση σε εσάς. Με τον Ήλιο και τον διαχυτικό Δία να σχηματίζουν ένα χρυσό τρίγωνο, είστε γεμάτοι με έμπνευση, πάθος και έναν τόνο δημιουργικές ιδέες.

Καρκίνος

Κρατήστε το πρόγραμμά σας χαλαρό αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας για τις δύο ημέρες, αυθόρμητες προσκλήσεις θα μπορούσαν να έρθουν από όλες τις κατευθύνσεις.

Λέων

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον σταθεροποιητικό δεύτερο Οίκο σας. Ακυρώστε τις δεσμεύσεις σας και βάλτε προτεραιότητες. Ένα τρίγωνο, που συμβαίνει κάθε έξι μήνες, μεταξύ του Ήλιου και του Δία αναφλέγει τους Οίκους των ανθρώπων στον χάρτη σας και φέρνει συναρπαστικές συζητήσεις και επαφές στον περίγυρό σας. Ρομαντική χημεία θα μπορούσε να δημιουργηθεί με κάποιον από τον κύκλο σας.

Παρθένος

Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και τις δύο ημέρες και βάζει την προσωπική ατζέντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είστε σε διάθεση για καινοτομίες, οπότε ακολουθήστε τα καπρίτσια σας. Επίσης, τα αστέρια του Σαββατοκύριακου παρουσιάζουν και ένα τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Δία, που συμβαίνει μόνο δύο φορές το έτος, και έχει μια επεκτατική επίδραση που αναφλέγει τα υγιή και πρακτικά μέρη του χάρτη σας. Αυτό το τρίγωνο θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε μια ανανέωση στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, και κρούει τις καμπάνες για ένα διάλλειμα. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε τα σχέδια που έχετε κάνει, απλά ακολουθήστε τα με τον δικό σας ρυθμό. Ο Ήλιος στον θεατρικό πέμπτο Οίκο σας, σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στον Ζυγό, δίνοντάς σας την ώθηση να εκφράσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στη ζώνη της ομαδικής δραστηριότητάς σας, καλώντας κοντά σας τα πλήθη. Ο Ήλιος στον Οίκο της οικογένειάς σας σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον τομέα της επούλωσης.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας, τροφοδοτώντας σας με κίνητρα. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη ενέργειας για να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσετε μια μεγάλη αποστολή. Ο Ήλιος στον Οίκο της επικοινωνίας σας, σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον ενθουσιώδη Δία (τον κυβερνήτη σας) στη ζώνη της ομαδικής εργασίας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να περνά και τις δύο ημέρες στην Παρθένο και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, η καινοτομία και η περιπέτεια σας καλούν. Η καριέρα σας παίρνει μια ώθηση από το τρίγωνο, που εστιάζει στην ευρύτερη εικόνα, μεταξύ του Ήλιου και του τυχερού Δία. Θα μπορούσε να σας έρθει μια πολύ κερδοφόρα ιδέα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας και σας βάζει σε στοχαστική διάσταση. Αποφύγετε τα πλήθη και επιδοθείτε σε κάποιον μοναχικό χρόνο αποκατάστασης, ή απολαύστε τη συντροφιά ενός ξεχωριστού ατόμου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα – ή μια διασκεδαστική διάσκεψη με τον καφέ.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στην διαπροσωπική σας ζώνη και τις δύο ημέρες, οι άνθρωποι θα ξεπετάγονται από παντού για να σας βρουν. Με τον Ήλιο και τον Δία να σχηματίζουν ένα χρυσό τρίγωνο στις πιο προσωπικές ζώνες του χάρτη σας, βρείτε κάποιον χώρο που να μην μπορούν να σας διακόψουν.

Πηγή:rizopoulospost.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!