ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια επαγγελματική συνεργασία ή την εξασφάλιση μιας χρηματοδότησης.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Σήμερα, έχεις την τάση να κάψεις και τα «χλωρά» μαζί με τα ξερά, γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να ξεσπάσεις ή να εκτονωθείς, καλό είναι να επιλέξεις μια δραστηριότητα στην οποία δεν εμπλέκονται άλλοι, στη λογική του «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που γενικά θεωρούνται κάπως απροσάρμοστα, αλλά τελικά είναι εκείνα με τα οποία μπορείς «να κάνεις χωριό».
Ερωτικά
Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στην «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες αδυναμίες σου, δίνοντας έτσι περισσότερο θάρρος στους ανταγωνιστές σου. Ίσως μάλιστα να σου εκμαιεύσουν κρίσιμες πληροφορίες, γι’ αυτό καλύτερα κράτα το στόμα σου κλειστό. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε θέλει πρόθυμο/η να υιοθετήσεις αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν, αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ανατροπή στα εργασιακά σου δεδομένα.
Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο άλλοθι!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»… Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να ταράξει την καθημερινότητά σου με εκνευριστικά περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνον με υπομονή! Γιατί είτε πρόκειται για μια αναποδιά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου, είτε για την διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο, μπορεί να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σου φέρει νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα. Επιπλέον, δείχνει πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στον Κριό κλείνει μια παρένθεση που σε βοήθησε να καταλάβεις περισσότερα για τον εαυτό σου και ίσως να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως σε απασχολήσουν προβλήματα και «κατορθώματα» φίλων!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Αρχής γενομένης με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, το γενικό κλίμα δεν είναι συμβατό με την ψυχολογία σου, αφού παραπέμπει σε αλλαγές κι ανατροπές, χωρίς μάλιστα να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου. Επιπλέον, φαίνεται πως μια επαγγελματική ή οικονομική συνεργασία σου περνά από «σαράντα κύματα». Ωστόσο, αν επιτρέψεις στον Άρη να σε παρασύρει σε «αδόκιμους» τρόπους έκφρασης, τότε όχι μόνον δεν θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια. Ούτε όμως είναι σωστό να «καταπιείς» τα όσα γίνονται σε βάρος σου, αφού τότε θα θεωρηθείς «εύκολος στόχος» και θα δώσεις περισσότερα δικαιώματα. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, εκεί δηλαδή που «σε παίρνει» και τότε θα νικήσεις!
Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο… σύμπαν!


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Την ίδια στιγμή που αναλαμβάνεις νέες πρωτοβουλίες, ο ενεργός Άρης σπέρνει στο διάβα σου άτομα που είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν καθαρά εγωιστική βάση. Κι εδώ το θέμα είναι ότι αν αφήσεις τα πράγματα «χαλαρά», οι δουλειές σου δεν θα γίνουν ποτέ, γι’ αυτό αν χρειαστεί, μη διστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, μέσα από ξεχωριστές επιλογές, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα με τα οποία δεν είχες «πολλά-πολλά» μέχρι σήμερα, αλλά από ό,τι φαίνεται είναι εκείνα που θα σε υποστηρίξουν και θα σε εμπνεύσουν δημιουργικά.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κρατώντας σε «δέσμιο/α» σε μια κατάσταση για την οποία βέβαια φέρεις κι εσύ τις ευθύνες σου. Ωστόσο, όλα τελικά υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
 Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή, με προτεραιότητα ίσως μια επαγγελματική συνεργασία ή την εξασφάλιση μιας χρηματοδότησης. Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλό είναι να «κοντρολάρεις» τον εαυτό σου, αφού η υπερβολική σπουδή σου θα μπορούσε τελικά να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να πάθεις ένα μικρό ατύχημα στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα, κάτω από την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού δείχνει επιβεβλημένο να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια», υιοθετώντας νέες πρακτικές αφού μόνον μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις με «ανέλπιστο» τρόπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό έχει τον τρόπο να απελευθερώσει τις επιθυμίες αλλά και τα πάθη σου, ανανεώνοντας 100% την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον θα προσδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στα πράγματα, κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις απαλλαγμένος/η από κάθε είδους «σκιές».


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Σήμερα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με μια ρήξη με το παλαιό καθεστώς και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης. Αλλά στην ανησυχία σου για το μέλλον έρχεται να συνδράμει θετικά ο Δίας στο ζώδιό σου, προσφέροντάς σου περισσότερες ευκολίες, αλλά και την τύχη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες που «υποφέρουν»!
Ερωτικά
Με τον Ουρανό στον Κριό, ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Άρης επιμένει ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, ιδιαίτερα αν αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Γιατί αν μπλεχτούν στα πόδια σου άλλοι, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δεν θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την «ακαταστασία». Από την άλλη πλευρά, αν τα αποφύγεις όλα αυτά, είναι βέβαιο πως θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο, «σπάζοντας» το παλιό σου ρεκόρ! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να υιοθετήσεις αλλαγές στην δουλειά σου, δοκιμάζοντας μάλιστα κάτι που μέχρι χθες σου φάνταζε αδιανόητο!
Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να του πας κόντρα. Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Άρης αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά! Κινδυνεύεις λοιπόν να άγεσαι και να φέρεσαι από τις εξελίξεις ή απλά να θυμώσεις τόσο ώστε να αποσυντονιστείς, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επιβάλλεις έγκαιρα την τάξη, βάζοντας πρωτίστως στην άκρη τις φαινομενικές «αναγκαιότητες» που δεν είναι παρά οι απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων» γνωστών ή συγγενών. Από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο ότι θα βρεις περισσότερη συμπαράσταση από άτομα που δεν συνδέονται μαζί σου με κάποιες υποχρεώσεις ή απλά δεν έχουν «παρωπίδες». Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη ή «εξεζητημένη» αναζήτηση για… λίγους!
Ερωτικά
Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το «δέσεις», αφού όλα θα «στρώσουν», όταν φύγει η ένταση κι έρθεις στα συγκαλά σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Άρης δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα στο «κόλπο» να είναι κι ένα οικείο σου πρόσωπο. Κατ’ αρχήν, μια διαφωνία μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δεν συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης και των αμοιβαίων παραχωρήσεων, πριν αρχίσουν να εκτοξεύονται απειλές και... αντικείμενα! Την ίδια στιγμή όμως μπορείς να πετύχεις μια νέα οικονομική συνεργασία ή «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με συσκευές ή αντικείμενα που ναι μεν σε ξενίζουν αλλά ουσιαστικά πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές σου.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις δυνατότητες σου για κάτι καλό και «μεστό»! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με το παρελθόν, αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να είσαι ο εαυτός σου, να εξαντλήσεις δηλαδή την πρωτοτυπία σου, αφού στην παρούσα φάση κάθε τι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα. Αντίθετα, οι συμβατικές επιλογές δεν έχουν τύχη. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης σε κάνει περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου και πιο σπασμωδικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που ίσως θίξει τη δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε απλά η γνώμη τους μετράει. Αν όμως κινηθείς εμφατικά μεν, αλλά χωρίς ακρότητες και μάλιστα σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε ο «θρίαμβος» σου είναι θέμα χρόνου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό έχει κέφια και σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, έχοντας απαλλαγεί έστω και προσωρινά από περιττούς καημούς! Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έχεις τις ευκαιρίες σου χωρίς μπερδέματα και πισωγυρίσματα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Αν εξακολουθείς να προβληματίζεσαι για ένα θέμα που σχετίζεται είτε με την εργασία σου είτε με την υγεία σου, δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ, αν δε δράσεις άμεσα και αποφασιστικά προς την σωστή κατεύθυνση. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο με σκοπό να βάλουν «τρικλοποδιές» στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που όλοι σου λένε να μην κάνεις! Ανάλογες επιρροές υπάρχουν και ως προς την καταναλωτική διάθεσή σου, που στην παρούσα φάση προσανατολίζεται σε κάπως «εξεζητημένες» αγορές.
Ερωτικά
Συνήθως δεν διακρίνεσαι για την επιθετικότητά σου σε προσωπικά θέματα και αποφεύγεις να «ρίξεις λάδι στην φωτιά», αλλά όταν πάνε να σου πάρουν «κάτι» δεν θέλει και πολύ για να κινηθείς κρυφά, ώστε να μην δικαιώσεις όσους/ες εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή με κακό σκοπό!
Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!