MEN'S GUIDE

5 tips για άνδρες που θέλουν να αγοράσουν εσώρουχα για την σύντροφό τους

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν πολύ να κάνουν δώρο στην αγαπημένη τους ένα σετ με σέξι εσώρουχα.

Ωστόσο πολλοί άνδρες δύσκολα το αποφασίζουν τελικά να κάνουν ένα τέτοιο δώρο, για διάφορους λόγους": από το "αίσθημα ντροπής" που νιώθουν σε ένα κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα μέχρι την άγνοια για το ποιά είναι τα σωστά μεγέθη.
Τα εσώρουχα όμως παραμένουν μεταξύ των κορυφαίων απαντήσεων των γυναικών στην ερώτηση "ποιό είναι το πιο ερωτικό δώρο που σου έχει κάνει ο σύντροφός σου;" οπότε ίσως φέτος ήρθε η στιγμή να το πάρεις απόφαση και να κάνεις και εσύ ένα τέτοιο δώρο. Ακολουθούν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αγοράσεις το τέλειο δώρο.


1. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις τα μεγέθη της συντρόφου σου και αυτό θα το πετύχεις είτε με το να την ρωτήσεις (βέβαια έτσι κάτι θα ψιλιαστεί) είτε με το να "ψαχουλέψεις" στο συρτάρι της και να σημειώσεις τα σωστά νούμερα σε σουτιέν και σλιπ.
2. Οι πωλήτριες στο κατάστημα εσωρούχων είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί σου, στην προσπάθειά σου να βρεις το τέλειο σετ εσωρούχων. Όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά αντίθετα θα πρέπει να συζητήσεις μαζί τους όλες τις απορίες σου. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα εσωρούχων έχουν τη γνώση και την εμπειρία να σε καθοδηγήσουν στην αγορά σου και πρέπει να τις εμπιστευτείς.
3. Μην διαλέξεις κάτι που θα ικανοποιεί μόνο εσένα. Για παράδειγμα αν η σύντροφός σου δεν είναι τολμηρή και έχει πιο συντηρητικό στυλ, το να τις αγοράσεις ένα ζευγάρι πολύ προκλητικά εσώρουχα,  μπορεί να την προσβάλλει. Όσο και αν εσύ επιθυμείς να δεις τη σύντροφό σου να φοράει ένα συγκεκριμένο στυλ εσώρουχα, θα πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου και τις δικές της προτιμήσεις.
4. Τα εσώρουχα από μαύρη δαντέλα είναι η πιο safe επιλογή, αφού αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες. Αντίθετα τα κόκκινα μπορεί να κάνουν πιο... φλογερά και πιο "ταιριαστά" με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά το κόκκινο είναι ένα χρώμα που δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες. Μην τα επιλέξεις εκτός αν είσαι σίγουρος πως αρέσουν πολύ στην κοπέλα σου.
5. Μην της προσφέρεις το δώρο σου σε δημόσιο χώρο. Είναι πολύ πιθανό η σύντροφός σου να νιώσει αμηχανία αν ανοίξει το... σέξι δώρο της μπροστά σε όλους τους θαμώνες ενός ρομαντικού εστιατορίου. Η Michelle Lam που είναι CEO σε πασίγνωστη αλυσίδα εσωρούχων επιμένει πως ο ιδανικός τρόπος για να κάνεις δώρο ένα σετ εσώρουχα, είναι να τα αφήσεις, μαζί με μια κάρτα ή ένα λουλούδι, πάνω σε ένα τραπέζι, κομοδίνο ή το κρεβάτι στο σπίτι για να τα βρει η εκλεκτή της καρδιάς σου ξαφνικά μπροστά της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!