VIRAL

True story: Άνδρας προσπαθεί εδώ και χρόνια να μοιάσει στη Britney Spears

Το όνομά του είναι Bryan Ray, ζει στο Λος Άντζελες και έχει δύο στόχους στη ζωή του: να μοιάσει όσο γίνεται στο είδωλό του, την ποπ σταρ Britney Spears και να μείνει νέος όσο γίνεται περισσότερα χρόνια.

Προκειμένου να πετύχει αυτούς τους δύο στόχους του, ο Bryan, μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει περισσότερα από 80.000 δολάρια σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις (σε μύτη, ζυγωματικά κ.λπ.) προκειμένου να μοιάσει στην Britney, ενώ ξοδεύει 500 δολάρια το μήνα σε κρέμες αντιγήρανσης, και κάθε δύο μήνες κάνει αποτρίχωση με λέιζερ, κάθε 5 μήνες κάνει botox και 4 φορές τον χρόνο κάνει "γεμίσματα" στα χείλη του.
Και μπορεί πολλοί όταν βλέπουν τον Bryan, να μην βλέπουν αμέσως την ομοιότητα με την Britney, αλλά σίγουρα έχει αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Caters, έκανε πρόσφατα ένα αφιέρωμα στον Bryan και αυτός αποκάλυψε πως αν και είναι ιδιοκτήτης μίας εταιρείας με εδώδιμα προϊόντα μαριχουάνας, ο ίδιος θα ήθελε να ασχοληθεί με το να μιμείται την Britney. Ήδη έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις ως σωσίας της Britney στο West Hollywood και θα ήθελε να τις συνεχίσει, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει τυχαία γνώρίσει τη διάσημη σταρ.

Όταν ο Bryan γνώρισε την Britney

Πριν τις πλαστικές


 

 

A video posted by Bryan Ray (@beeray416) on Jan 25, 2017 at 9:41pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!