GOSSIP

Υπάρχει λόγος που η Kate Upton δεν θα ποζάρει καθόλου στο Sports Illustrated

Οι φαν της εκρηκτικής Kate Upton που κάθε χρόνο περιμένουν πως και πώς να δουν τις σέξι πόζες του αγαπημένου τους πληθωρικού top model, στο τεύχος με τα μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, φέτος θα απογοητευτούν.

H 24χρονη καλλονή με το πλούσιο στήθος, είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του γνωστού περιοδικού και έχει φιγουράρει στο εξώφυλλο του Sports Illustrated δύο χρονιές.
Σύμφωνα με τη στήλη Page Six, οι υπεύθυνοι του περιοδικού σχεδίαζαν η Kate να είναι και φέτος μια από τις τρεις γυναίκες που θα ποζάρουν στα τρία εναλλακτικά εξώφυλλα του τεύχους με τα μαγιό (οι άλλες δύο είναι η Serena Williams και το 63χρονο μοντέλο Christie Brinkley) αλλά τελικά αποφάσισαν η Kate, όχι μόνο να μην είναι στο εξώφυλλο, αλλά να μην φωτιγραφηθεί καθόλου για το τεύχος.
Και ο λόγος; Μα γιατί θεωρούν πως η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη και την κατηγορούν πως το παίζει ντίβα.
Η Kate Upton  εικάζεται πως όχι μόνο έθεσε ως όρο για τη συμμετοχή της στο τεύχος, το να είναι και στο εξώφυλλο, αλλά έδωσε μια ολόκληρη λίστα με ονόματα από στυλίστες και φωτογράφους εξηγώντας πως μόνο αν το περιοδικό τους προσλάβει θα δεχτεό να ποζάρει.
Συνεργάτες του περιοδικού, που γνωρίζουν την Kaate εδώ και χρόνια, λένε πως η Kate άρχισε να φέρεται σαν ντίβα από όταν άρχισε να κάνει και κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!