GOSSIP

Kάποιοι σχολίασαν τα παραπανίσια κιλά της Lady Gaga

To σόου που παρουσίασε η Lady Gaga στο ημίχρονο του φετινού τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ήταν τόσο θεαματικό που πολλοί πιστεύουν πως κέρδισε μια θέση στη μουσική ιστορία.

Άλλοι πάλι επιμένουν πως η ερμηνεία της Gaga στο φετινό Super Bowl ήταν το καλύτερο live που έχει κάνει μέχρι σήμερα η σταρ. Και ενώ αυτό το θέαμα το είδαν 170 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και πλέον ολόκληρος ο πλανήτης, υπήρξαν κάποιοι που το μόνο που βρήκαν να σχολιάσουν για το σόου της Gaga ήταν πως η διάσημη σταρ έχει πάρει λίγα κιλάκια και πως η κοιλίτσα της "κρεμούσε" πάνω από το σορτσάκι της. 
Τα social media και ειδικά το twitter γέμισε με τέτοιες "κακιούλες" και φυσικά πολλοί έσπευσαν να υπερασπιστούν την Gaga.

Τελικά νικήτρια βγήκε η Gaga, αφού εκτός από την τέλεια ερμηνεία της οι περισσότεροι κατέληξαν στο να την συγχαίρουν και για το γεγονός πως τόλμησε να εμφανιστεί μπροστά σε εκατομμύρια άτομα χωρίς να παρουσιάζει ένα αψεγάδιαστο κορμί, σπάζοντας με το δικό της τρόπο τα στερεότυπα για τις γυναίκες στη showbiz.

Δείτε κάποια από τα tweets και το βίντεο του εκπληκτικού της σόου


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!