VIRAL

Όταν οι διακοπές γίνονται πραγματικός... εφιάλτης [εικόνες]

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια Βρετανών όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της στη Μάλτα, καθώς και οι τρεις εξωτερικές πισίνες ήταν εκτός λειτουργίας.

Η οικογένεια Pindars, είχε κάνει κράτηση για οκτώ ημέρες στο all-inclusive, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο «Seabanks Resort and Spa», με σκοπό να απολαύσει τον ήλιο και τις ανέσεις που υποτίθεται ότι θα τους παρέχονταν.

Ωστόσο, σοκαρισμένοι ανακάλυψαν ότι όλες οι εξωτερικές πισίνες ήταν εκτός υπηρεσίας και η μόνη διαθέσιμη ήταν μια μικρή εσωτερικού χώρου.

Μιλώντας στην MailOnline, η μητέρα είπε: «Για τους περισσότερους τουρίστες, η πισίνα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Όταν κλείσαμε αυτό το ξενοδοχείο ήμασταν ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που προσφέρει».

Η εικόνα στη φόρμα κράτησης έδειχνε υπέροχο το ξενοδοχείο και την πισίνα. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Ακόμα, η κ. Pindar ανέφερε πως όταν έφτασαν, τους είπαν δωμάτιό τους δεν ήταν έτοιμο και όταν αποφάσισαν να δουν τις εγκαταστάσεις, ήταν τότε που έγινε... η ζοφερή ανακάλυψη.

Ωστόσο, η κ. Pindar ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί από την εταιρεία κράτησης των διακοπών για τις εργασίες που διεξάγονταν στις πισίνες καθώς όπως είπαν και οι ίδιοι δεν ήταν ενήμεροι.

Η οικογένεια, που αποταμίευε για δύο χρόνια για να πάει διακοπές, αξίας 2.000 λιρών, είπε ότι δεν επικοινώνησαν με κάποιον εκπρόσωπο των διακοπών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και ότι τους δόθηκε αρχικά μόλις μια αποζημίωση 140 λιρών από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, όταν το MailOnline επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, ενημερώθηκε ότι η οικογένεια πήρε μια επιστροφή της τάξης των 1.061 λιρών!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!