ΖΩΔΙΑ

Ο αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2017

Μία θετική ημέρα: η μεν Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει «πόρτες» σε κοινωνικό επίπεδο, η δε Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε θέματα καριέρας.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Και ανεξάρτητα από τις προσωρινές εντάσεις που θα προκύψουν, αναμένεται να πετύχεις στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Μάλιστα, με την Αφροδίτη και τον Δία να σε «προμοτάρουν» μπορεί να ωφεληθείς από ενέργειες άλλων που δρουν παρασκηνιακά για το καλό σου! Μπορείς φυσικά να αναλάβεις κι εσύ κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες δίνοντας χαρά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο μόνο θέμα που ο «καιρός» σου πάει κόντρα είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σου θέματος που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό.
Ερωτικά
Αν σχεδιάζεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς να σε πάρουν... μυρωδιά, είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις. Δώσε λοιπόν από μόνος σου έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στην ερωτική σου ζωή, περιμένοντας τις ακόμη καλύτερες ημέρες που θα έρθουν όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Όσο κι αν η Σελήνη στον Κριό «επιθυμεί» να περιορίσει τις εξωτερικές δράσεις σου, μέσα ίσως κι από μια προσωρινή «αρρυθμία» στην υγεία σου, η ημέρα σου τελικά αναμένεται να είναι πολύ παραγωγική ως προς την βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν την «μαγιά» για ένα εγχείρημα επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα εργασιακά σου και στην... χειρότερη περίπτωση θα μπορέσεις να τεμπελιάσεις με την ησυχία σου!
Ερωτικά
Φαίνεται να περιστοιχίζεσαι από... ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να έχεις μια πιο «στενή» σχέση, αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο. Ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, το μυστικό της επιτυχίας σου μπορεί να κρύβεται και στον εργασιακό σου χώρο!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Η μεν Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει «πόρτες» σε κοινωνικό επίπεδο, η δε Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε θέματα καριέρας, συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις άμεσα, αποκομίζοντας ενδεχομένως κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να κινηθείς με βάση τις δικές σου εμπνεύσεις κι όχι όπως τα θέλουν οι άλλοι. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας πολλαπλασιάζει τις πιθανότητές σου για μια άκρως διασκεδαστική ημέρα!
Ερωτικά
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Κατ’ αρχήν αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως θα σου δοθεί η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Τόσο η Σελήνη στον Κριό, όσο και ο Δίας στον Ζυγό ευνοούν τις επιδιώξεις σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να τολμήσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να σημειώσεις μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου συστήνει να «κυκλοφορήσεις» και να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να... μην τα καταφέρεις!
Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα», κάτι βέβαια που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε μια ερωτική επιτυχία... ήρεμα κι απλά!. Κι όσο μπορεί να... προσπεράσεις τον πειρασμό, μένοντας στην ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, άλλο τόσο «δικαιούσαι» να ελπίζεις σε μια νέα σχέση, που θα σε ικανοποιήσει.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Με την Σελήνη στον Κριό, είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού είναι για το καλό σου. Φαίνεται μάλιστα πώς κάποιος/α προσπαθεί να σε βοηθήσει χωρίς να δώσει «στόχο». Ωστόσο με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό δικαιούσαι κι εσύ να «ξανοιχτείς» σε κουβέντες ή να δημοσιοποιήσεις ιδέες και σχέδια, αφού θα τύχουν ευνοϊκής αντιμετώπισης. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να κάνεις όσες «σοβαρές» γνωριμίες θέλεις, αν όμως αποφασίσεις να δώσεις σε κάποια από αυτές έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα τελικά δεν θα «σου βγει», οπότε καλύτερα να αρκεστείς στα «χαίρω πολύ»!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην προώθηση των σχεδίων σου και την περαιτέρω δικτύωση σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση, στα μέτρα των δυνατοτήτων σου φυσικά. Παράλληλα, ο ενεργός Δίαςδιευκολύνει τα οικονομικά σου, δείχνοντάς σου κάποιους... εύκολους τρόπους για να επωφεληθείς. Ίσως μάλιστα να σου δωρίσουν κάτι ή να προβείς σε αγορές που επεδίωκες εδώ και πολύ καιρό, κινούμενος/η στα... όρια της σπατάλης!
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά για «να μην χαλάσετε τις καρδιές σας»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που προέχει είναι να περάσεις καλά.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Όσο κι αν η Σελήνη στον Κριό επιμένει να σου δημιουργεί αβεβαιότητες σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια «υψηλή» γνωριμία σου και να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες», να θυμάσαι ωστόσο ότι θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν πάψεις να κινείσαι με βάση τι θέλει ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς προτίθεται να δώσει στην καθημερινότητά σου έναν πιο «χαλαρό» χαρακτήρα, επιτρέποντάς σου να ξεκουραστείς όσο θέλεις!
Ερωτικά
Μια γνωριμία ή επαφή στην δουλειά σου μπορεί να επιδράσει θετικά στους στόχους σου, δεν χρειάζεται όμως να της δώσεις άμεσα πιο προσωπικές διαστάσεις. Ίσως μάλιστα σε συμφέρει να περιμένεις, αφού στη συνέχεια μπορεί να γνωρίσεις κάτι... ακόμα καλύτερο!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητα σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπρόσθετα φαίνεται να έχεις κάποιες δημιουργικές εμπνεύσεις που δεν θα έπρεπε να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ο ενεργός Δίας, αφού πέρα από την αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, αναμένεται να συμβάλλει και στην εξωτερίκευση κάθε «κρυμμένου» ή ανεκδήλωτου ταλέντου σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με μικροπροβλήματα στην υγεία σου αλλά πρόκειται για κάτι προσωρινό, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.
Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αν είσαι μόνος/η. Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως... δυσκολευτείς αρκετά να κλείσεις τα μάτια μπροστά στον πειρασμό και το κακό είναι πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Δίας ευνοεί το σύνολο των επιδιώξεών σου και παρά τις όποιες... αντιρρήσεις του Κρόνου στο ζώδιό σου, φαίνεται πως θα απολαύσεις μια διασκεδαστική όσο και γόνιμη ημέρα, ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να τον διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις... ορέξεις σου αλλά και τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου. Από την στιγμή όμως που θέλεις να ζήσεις τον έρωτά σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις άμεσα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει μια ζεστή «φωλιά».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία ή υποστήριξη και το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να... αποδεχθείς την πρόσκληση, ξεπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου. Υπάρχουν βλέπεις πράγματα που γίνονται και με τον εύκολο τρόπο, χωρίς αυτό να θίγει τις ποιοτικές προδιαγραφές τους! Σε ανάλογο «μήκος κύματος», η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, δίνοντας προτεραιότητα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε... ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα! Να θυμάσαι ωστόσο ότι ενώ σε κοινωνικό επίπεδο θα καλυφθείς και με το παραπάνω, σε καθαρά συναισθηματικό ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «μουτζούρες» που θα σε προβληματίσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε καλεί να επεκτείνεις την δράση σου και να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Αν μάλιστα έχεις να εισηγηθείς ή να δημοσιοποιήσεις κάτι που θεωρείς σημαντικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό «κινδυνεύεις» να χάσεις χρόνο ασχολούμενος/η με μάλλον επουσιώδη ζητήματα αλλά από την στιγμή που αυτό απαιτούν οι δημόσιες σχέσεις σου, ας μην... εκνευρίζεσαι! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου κι αναμένεται να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά αλλά αν επιθυμείς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια, είναι προτιμότερο να μείνεις στην... θεωρία, αφού στην πράξη το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείς από αυτά που θα ζήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα τώρα που το σύμπαν «σε πάει»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αβεβαιότητα για την πορεία των οικονομικών σου αλλά με τον Δία στον Ζυγό να δηλώνει εμφατικά «παρών», κάθε πρόκληση ή πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις, θα εξελιχθεί επ’ ωφελεία σου.
Ερωτικά
Η μόνη σου δυσκολία για σήμερα είναι ότι δεν θα... προλαβαίνεις να καταχωρείς τις νέες κατακτήσεις σου, κάποιες μάλιστα φαίνεται να συνδυάζονται και με μια συνολική στήριξη. Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα για μια «στενή» σχέση, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις επαφή.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!