VIRAL

Πώς βρέθηκαν 80 πουλιά μέσα σε ένα αεροπλάνο; [εικόνες]

Αυτή η εντυπωσιακή φωτογραφία, που δείχνει πουλιά να καταλαλαμβάνουν όλες τις θέσεις της μεσαίας σειράς σε ένα αεροπλάνο, ανέβηκε πρόσφατα στο Reddit και έγινε viral.

Την εικόνα ανέβασε ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος ισχυρίζεται πως τη  φωτογραφία του την έστειλε ο ξάδελφός του που ήταν ο κυβερνήτης του αεροπλάνου και πως τα 80 πουλιά ήταν γεράκια και ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας αγόρασε 80 εισιτήρια στην οικονομική θέση για να ταξιδέψει μαζί με τα γεράκια του.
Όπως παρατήρησαν αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας δεν είναι καθόλου σπάνιο να δεις γεράκια να ταξιδεύουν στις θέσεις των επιβατών σε πτήσεις στα Αραβικά Εμιράτα, καθώς πολλοί ζάμπλουτοι Άραβες έχουν δικά τους γεράκια. Ωστόσο παρατήρησαν πως αυτή η πτήση αποκλείεται να είναι της Qatar, καθώς η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία επιτρέπει μόνο 6 γεράκια σε κάθε πτήση και οι περισσότεροι εικάζουν πως ίσως πρόκειται για ιδιωτική πτήση. Να σημειωθεί πως τα γεράκια επιτρέπεται να ταξιδέψουν ως επιβάτες με αεροπλάνο σε χώρες όπως τα Αραβικά Εμιράτα αρκεί να έχουν ένα ειδικό διαβατήριο, να έχουν καλυμμένα τα μάτια τους για να είναι ήρεμα κατά τη διάρκεια της πτήσης  και φυσικά να διαθέτουν εισιτήριο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβηκε στο Reddit, το ειδικό διαβατήριο που έχει κάθε γεράκι που ταξιδεύει και ένα γεράκι με καλυμμένα τα μάτια, έτοιμο για αεροπορικό ταξίδι.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!