GOOD LIFE

To πιο ακριβό ταξίδι στον κόσμο κοστίζει 14 εκατομμύρια ευρώ! [εικόνες]

Η DreamMaker  που ειδικεύεται στο σχεδιασμό υπερπολυτελών  ταξιδιών προσφέρει το πιο ακριβό ταξίδι στο κόσμο, αλλά αυτά που περιλαμβάνει είναι μοναδικά.

Το πανάκριβο πακέτο διακοπών λέγεται Passspot to 50, διαρκεί 20 μέρες και οι ταξιδιώτες θα επισκεφτούν 20 πόλεις, θα κάνουν το γύρο του κόσμου και θα ταξιδέψουν σε απόσταση 50.000 χιλιομέτρων. Και όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και εσείς και η παρέα σας από τον Αύγουστο του 2017 (τότε θα γίνει το παρθενικό ταξίδι) αρκεί να έχετε 13,875,000 δολάρια. Βέβαια αν αγοράσετε αυτό το εισιτήριο τότε μαζί σας θα ταξιδέψουν "δωρεάν"΄και 49 ακόμη φίλοι σας ή μέλη της οικογένειάς σας.


Ο αγοραστής του εισιτηρίου και η παρέα του θα ταξιδεύουν με δύο ειδικά διαμορφωμένα ιδιωτικά αεροπλάνα Boeing 767 και συνολικά θα περάσουν περίπου το 12% του συνολικού χρόνου ταξιδιου στον αέρα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο θα επισκέπτονται μέρη όπως το Κόνα  στη Χαβάη, το Μαρακές στο Μαρόκο, τις Κάννες στη Γαλλία κ.ο.κ. καθώς τα δύο αεροπλάνα θα απογειωθούν από το Κομ Σαμούι της Ταϊλάνδης και θα κάνουν το γύρο του κόσμου για να καταλήξουν στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.


Όσο οι ταξιδιώτες θα βρίσκονται στον αέρα, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το 50μελές προσωπικό, το οποίο περιλαμβάνει από βραβευμένο σομελιέ για να προτείνει κρασιά, μέχρι γυμναστές γιόγκα και τη γνωστή υπνοθεραπεύτρια April Norris που έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα χαλάρωσης με αγιουβέρδα, βελονισμό, spa και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αν αυτά τα βρίσκετε βαρετά, τότε μπορείτε να απολαύσετε την επίδειξη μόδας που θα γίνει στο αεροπλάνο ή να συμμετάσχετε στον φιλανθρωπικό αγώνα πόκερ των 500.000 δολαρίων με αντίπαλο τον παγκόσμιο νικητή του πόκερ που θα βρίσκεται στην πτήση.

Στο δε έδαφος 50 μοναχοί θα σας λούσουν με 50.000 πέταλα λωτού και αντίστοιχες ευχές, ενώ στο Λονδίνο το ξενοδοχείο Hotel 21 μόλις φτάσετε θα μετονομαστεί σε Hotel 50 προς τιμή σας και το πρόγραμμα σε κάθε πόλη περιlαμβάνει μια ατελείωτη σειρά από χλιδάτες δραστηριότητες και events.
Όλοι δε οι επιβάτες θα πάρουν ως σουβενίρ έναν χρυσό αναδευτήρα. Συνολικά έχουν φτιαχτεί 50 τέτοια στικάκια - αναδευτήρες από το World of Diamonds Group, με χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια αλλά και ένα μπλε διαμάντι στην κορυφή που συμβολίζει τους γαλάζιους αιθέρες. 


Βέβαια η εταιρεία φρόντισε να υπάρχει και μια φιλανθρωπική διάσταση σε όλη αυτή την υπερβολή. Έτσι όποιος αγοράσει το ταξίδι θα αισθάνεται την ηθική ικανοποίηση πως έχει προσφέρει 2.500 ποδήλατα σε παιδιά στην Καμπότζη, συμμετοχή στην κατασκευή υποδομών για παροχή πόσιμου νερού για παιδιά στις Φιλιππίνες και δημιουργία φιλανθρωπικών χώρων για παιδιά στην Μεγάλη Βρετανία.

Πληροφορίες στο passportto50.com
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!