GOSSIP

Γκάφα έκανε το επίσημο site των Όσκαρ με αυτούς τους 2 σταρ [εικόνες]

Το επίσημο site του ABC για τα Όσκαρ αμέσως μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων από την Ακαδημία, μέσω twitter και live streaming άρχισε να ανεβάζει όλα τα στοιχεία στο Διαδίκτυο.

Μόνο που έκανε δύο λάθη και μάλιστα σε δύο βασικές κατηγορίες. Έστι έμφάνισε την ηθοποιό Amy Adams υποψήφια για όσκαρ Α γυναικείου για την ερμηνεία της τη ταινία Arrival (στη θέση της Ruth Negga) ενώ εμφάνισε ως υποψήφιο για Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου και τον Tom Hanks για την ερμηνεία του στη ταινία Sully με αποτέλεμα σε αυτή την κατηγορία να υπάρχει ένας παραπάνω υποψήφιος και να απουσιάζει ένας από την κατηγορία Β' ανδρικού.
Τα λάθη έγιναν αμέσως αντιληπτά από χρήστες των social media που έσπευσαν να ενημερώσουν το ABC για την γκάφα τους. Οι υπεύθυνοι δε του site αμέσως έσπευσαν να διορθώσουν τα λάθη και ζήτησαν επίσημα συγγνώμη από το κοινό και από τα μέλη της Ακαδημίας των Όσκαρ.
Πάντως αυτή η γκάφα ακόμα και σήμερα σχολιάζεται αφού έστω και κατά λάθος  και για μόλις 10 λεπτά κάποιοι είδαν το όνομα της Amy Adams στις υποψηφιότητες, καθώς πολλοί συνεχίζουν να θεωρούν πως η ηθοποιός αδικήθηκε κατάφωρα. Πλέον δε το hashtag #JusticeForAmyAdams σαρώνει στα social media.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!