ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να αιφνιδιαστείς από μια εξέλιξη στη δουλειά ή τις σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα σου δοθεί η αφορμή για να προωθήσεις αλλαγές, είτε στον εξοπλισμό είτε στο οργανόγραμμά σου. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία αλλά και να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μικροβίων.
Ερωτικά
Το «θράσος» σου και το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο προκλητική!


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ένα απρόσμενο γεγονός ή μια αποκάλυψη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα! Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να «ξανοιχτείς» με άτομα ή φορείς, που ασχολούνται με κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο, ενδέχεται όμως να προκαλέσει και μια ξαφνική ρήξη στις φιλικές σχέσεις σου.
Ερωτικά
Ένα μάλλον νεαρό άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, με όπλο μια «καταλυτική» λογική. Από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματά σου, απλά διασκέδασε την όλη κατάσταση και μην «τσιμπάς»!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ο Άρης στους Ιχθύες δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων, είτε στη δουλειά σου είτε στις σχέσεις σου. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από πρωτότυπες ιδέες αλλά και πρακτικό πνεύμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να εξασφαλίσεις τα προς το ζην κι ακόμη περισσότερα, μέχρι όμως να πετύχεις τους στόχους σου ενδέχεται να υπάρξουν οικονομικές αβεβαιότητες και μεταπτώσεις.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος προσπαθεί να σου αλλάξει γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», υπερασπίζοντας τις αρχές σου. Μήπως όμως έχει «κάπου» δίκιο;


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη απέναντί σου επηρεάζει την ψυχολογία σου κάνοντάς σε πιο κυκλοθυμικό/η, κάτι βέβαια που θα έχει συνέπειες και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ακόμη όμως κι αν τα πράγματα «στραβώσουν», να θυμάσαι ότι αυτό είναι προσωρινό, χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Αντίθετα, στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται αλλαγές ή ανατροπές που μάλλον δεν θα σου αρέσουν αλλά καλά θα κάνεις να τις αποδεχθείς, αφού στην πορεία θα σε εξυπηρετήσουν. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να μάθεις μια νέα τεχνική και συνολικά να εξοικειωθείς με την τεχνολογία.
Ερωτικά
Ποτέ δεν σου άρεσαν οι αιφνιδιασμοί αλλά, αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που υπαγορεύονται από μια διάθεση πειραματισμού.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον εργασίες, ενώ ενδέχεται να προκαλέσει και μια «αρρυθμία» στην υγεία σου. Παράλληλα, αναμένονται «παρατράγουδα» και παραλογισμοί στο περιβάλλον σου, ωστόσο, εσύ οφείλεις να «κρατήσεις επίπεδο» και να ξεχωρίσεις μέσα από τις ειδικές γνώσεις και την «επιστημοσύνη» σου. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να αλλάξεις την οικονομική σου πολιτική, στοχεύοντας σε κάτι πιο δύσκολο, αφού για τα εύκολα και «αναμενόμενα» είναι που πρέπει να ανησυχείς!
Ερωτικά
Η πειραματική σου διάθεση κορυφώνεται, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που εκτιμούν το θεατρικό παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πέσεις θύμα μιας «αδυσώπητης» κριτικής!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου κι επειδή από ό,τι φαίνεται δεν έχεις να κάνεις με συνηθισμένες καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς το όλο θέμα πρέπει να είναι σχετικά πρωτοποριακός. Συνολικά, η ημέρα αναμένεται να είναι αρκετά ταραγμένη, οπότε ανασκουμπώσου κι αν τα «βρεις σκούρα», καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» στις λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να αλλάξεις πολιτική και προτεραιότητες στις συνεργασίες σου.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι μάλλον ασταθής, κάτι που μπορεί να ενισχυθεί κι από όλα αυτά που βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου και δεν έχουν καμία σχέση με μια «καθώς πρέπει» κατάσταση. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να πειραματιστείς κι εσύ λιγάκι;


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Παράλληλα, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, τελικά όμως ίσως και να αξίζει τον κόπο! Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στην δουλειά σου ή να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις την πορεία σου χωρίς περιττά «βάρη».
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορεί να σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Κι αν μεν πειραματιστείς με το ταίρι σου, τότε έχει καλώς. Αν όμως «ξανοιχτείς» με αγνώστους, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, δρώντας με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημά σου, αφού ένας «δικός σου» άνθρωπος φαίνεται να είναι η πηγή πολλών κακών! Αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια πρωτοποριακή ιδέα, μην διστάσεις να την υλοποιήσεις άμεσα.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Καλύτερα λοιπόν να αφεθείς στην «ροή» των γεγονότων κι όπου βγει!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στη βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Παράλληλα, μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη ή συνάντηση στο σπίτι σου μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα, δες το όμως σαν μια ευκαιρία για να αλλάξεις ρότα στην πολιτική σου. Εν τω μεταξύ, ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, έστω κι αν η αφορμή γι’ αυτό είναι μια ξαφνική αναστάτωση ή μια «γερή» ζημιά.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, που θα έχει απρόσμενη, όσο και ραγδαία εξέλιξη!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις, προσπάθησε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν το θεωρείς «απλησίαστο». Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη είδηση για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα σου αλλά και να σε ωθήσει σε αλλαγές στο σπίτι.
Ερωτικά
Μια -κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποκτήσει έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε λεκτικά παιχνίδια, αφήνοντας την συνέχεια μετέωρη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις μια στάση στις δραστηριότητές σου και να «αποσυρθείς» στον κόσμο σου, προκειμένου να ξεκουραστείς και να ανανήψεις. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο Άρης στους Ιχθύες δεν σου διασφαλίζει μια ομαλή εξέλιξη σε οτιδήποτε θεωρείς αναμενόμενο ή «σίγουρο» κι ίσως να προκύψει μια αρκετά σοβαρή ζημιά σε μέσα ή εργαλεία που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη πλευρά όμως, αν κινηθείς με βάση το ένστικτό σου, τότε στον «έξω κόσμο» μπορεί να σε περιμένει ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος, ή μια καταλυτική συνάντηση.
Ερωτικά
Αναμφίβολα αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα επιλογών των άλλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα. Και μέχρι να «καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός» είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις την διαφορά, επιλέγοντας να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αν όμως δεν «τολμήσεις», τότε το απρόβλεπτο θα έρθει να σε συναντήσει κάτω από τους δικούς του όρους! Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε «hi tec» καταστάσεις αλλά και σε μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου γνωρίζει νέο κόσμο, ίσως όμως να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου.
Ερωτικά
Μια αποκάλυψη μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας αναταραχής στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ο/η δράστης, είτε το θύμα! Σε κάθε περίπτωση πάντως, να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!