VIRAL

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής αστυνομικός στο... Instagram [εικόνες]

Η 32χρονη Samantha Sepulveda, εδώ και 7 χρόνια εργάζεται ως αστυνομικός στη Νέα Υόρκη και παράλληλα παλαβώνει κόσμο στο Instagram ποζάροντας ως μοντέλο για εσώρουχα.

Η Samantha Sepulveda έχει αρκετές δεκάδες χιλιάδες followers στο Instagram όπου ανεβάζει αρκετά σέξι πόζες. Κάποιοι βέβαια θεωρούν πως αυτές οι πόζες δεν ταιριάζουν σε ένα όργανο της Τάξης, αλλά η ίδια θεωρεί πως η εντυπωσιακή της εμφάνιση την βοηθάει στο να κάνει πιο αποτελεσματικά τη δουλειά της ως αστυνομικός.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη New York Post, η όμορφη αστυνομικός είπε πως τις περισσότερες φορές απλά χρησιμποιεί την πειθώ για να περάσει χειροπέδες στους εγκληματίες καθώς σχεδόν κανείς δεν θέλει να της φέρει αντίσταση. 
Η όμορφη αστυνομικός που ζει στις ΗΠΑ από τα 5 της χρόνια (κατάγεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία), έχει σπουδάσει οικονομικά και εδώ και 7 χρόνια εργάζεται ως αστυνομικός στο Freeport του Long Island της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος του Freeport, o Robert Kennedy είπε πως η Sepulveda είναι μια ιδιαίτερα ικανή αστυνομικός που έχει κερδίσει το σεβασμό της κοινωνίας και πως πολλοί αστυνομικοί έχουν και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες και το ίδιο δικαιούται να κάνει και η Sepulveda.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!