GOSSIP

Βροχή ειρωνικών σχολίων δέχεται η Taylor Swift στο twitter

Μπορεί η Taylor Swift να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ως ο η πιο δημοφιλής και πλούσια τραγουδίστραι, αλλά οι φαν της δεν της συγχωρούν τα πάντα.

Η Taylor έσπευσε και αυτή μέσω twitter να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους στόχους της Woman's March, της πορείας που έστησαν γυναίκες σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ (και σε άλλα σημεία του πλανήτη) ενάντια στην πολιτική του Donald Trump. 
Έτσι ανέβασε ένα μήνυμα στο twitter στο οποίο δηλώνει πως νιώθει αγάπη, υπερηφάνια και σεβασμό για τις γυναίκες που συμμετείχαν στην πορεία και πως και η ίδια νιώθει περήφανη που είναι γυναίκα.
Αυτή ήταν στην ουσία η πρώτη φορά που η Taylor διατυπώνει μια "πολιτική" θέση, αλλά πολλοί θεωρούν πως άργησε πολύ να πάρει θέση. 
Έτσι ο λογαριασμός της έχει γεμίσει με μηνύματα που την ρωτούν τί έκανε αυτή κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ, της θυμίζουν την πλήρη απουσία της από τις πορείες και την κατηγορούν πως είναι οπορρτουνίστρια και υποκρίτρια και πως τώρα πήρε θέση μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που πήραν οι εν λόγω πορείες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!