MEN'S GUIDE

Τί σχέση έχει η rave dance σκηνή με την υψηλή ραπτική; [εικόνες]

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα, θέλησε να δώσει ο Kris Van Assche που σχεδίασε και μας παρουσίασε τη νέα ανδρική κολεξιόν του οίκου Dior Homme, με μία επίδειξη που συζητιέται πολύ.

To fashion show του Dior Homme έγινε χθες στο πλαίσιο της εβδομάδας ανδρικής μόδας του Παρισιού και ήταν η πρώτη επίδειξη όπου συμμετείχαν μόνο άνδρες μοντέλα (ειδικά φέτος όλοι σχεδόν οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν και μοντέλα άλλου φύλου στις επιδείξεις τους για τις ανδρικές συλλογές τους).
Το σόου λέγονταν Hardior, ένα όνομα που αντλεί την έμπνευσή του από ένα θεατρικό έργο για τη rave σκηνή και ο Kris φρόντισε να είναι έντονο το rave στοιχείο στην επίδειξη.
Από την μουσική μέχρι τα έντονα χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ, ο Kris θέλει να σταματήσει την απόλυτη κυριαρχία του casual wear, που, όπως λέει και ο ίδιος, δεν έχει μεγέθη και σωστή εφαρμογή και να παντρέψει την street style αισθητική με το tailored ντύσιμο. Και το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και όλοι μιλούν για μια νέα εποχή του οίκου Dior Homme.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!