GOSSIP

Ξαναφούντωσαν οι φήμες πως η Kate Hudson και ο Brad Pitt είναι ζευγάρι

Ένα σχόλιο του αδελφού της Kate Hudson στο Instagram στάηθηκε η αφορμή για να ξαναφουντώσουν οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και εδβομάδες πως η Kate και ο Brad είναι ζευγάρι.

Ο αδελφός της Kate, ο κωμικός ηθοποιός Oliver Hudson, προφανώς θέλησε να κάνει πλάκα με όλα αυτά που γράφονται για δήθε δεσμό της αδελφής του και του Brad. Έτσι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με εξώφυλλο περιοδικού που ισχυρίζεται πως ο Pitt έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι των Hudsons και έκανε πλάκα λέγοντας πόσο τον εκνευρίζουν διάφορες συνήθειες του Brad (όπως ότι πίνει κατευθείαν από τα μπουκάλια και τις συσκευασίες και αφήνει ανοιχτή την πόρτα στην τουαλέτα). Μάλιστα φτάνει στο σημείο να λέει πως η μητέρα του η Goldie Hawn, βρίσκει ελκυστικό τον Brad και για αυτό πλέον κυκλοφορεί με νεγκλιζέ στο σπίτι.
Φυσικά και κάνει πλάκα αλλά πολλοί βρήκαν το χιούμορ του κακόγουστο και το χειρότερο είναι πως κάποιοι πιστεύουν πως για να φτάσεις να ασχοληθεί με το ζήτημα και ο Oliver όντως ισχύει η φήμη πως κάτι τρέχει μεταξύ της Kate και του Brad.
Κοινώς ο Oliver πέτυχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αποτελούσε στόχο του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!