ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017

Ο Δίας στον Ζυγό αλλά και ο Ήλιος στον Υδροχόο σε προωθούν κοινωνικά και ευνοούν τα επαγγελματικά σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σου ανοίγει «πόρτες» και μάλιστα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κάτι που θα σου προσφέρει την «μαγιά» μιας περαιτέρω προόδου. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό και τον Ήλιο στον Υδροχόο καλείσαι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιδιώξεις σου. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό και το ότι κατ’ αρχήν δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις, αρκεί να σε... συναρπάζουν!
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, παρασυρμένος/η από την... συνήθεια της κατάκτησης! Η συνέχεια πάντως θα είναι πιο περίπλοκη, αφού σίγουρα υπάρχουν και κρυφές πτυχές στην υπόθεσή σου.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό αλλά και ο Ήλιος στον Υδροχόο σε προωθούν κοινωνικά και ευνοούν τα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου αλλά και να προμηθευτείς εργαλεία ή συσκευές που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει πιο επικοινωνιακό, με συνέπεια να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε ρίχνει στα... βαθιά, αφού σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβλέψεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων και «φίλων». Κι όσο πιθανό είναι να λάβεις κρυφές βοήθειες σε ένα προσωπικό σου ζήτημα άλλο τόσο εύκολο είναι να (απο)πλανηθείς!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Τόσο ο Δίας στον Ζυγό, όσο και ο Ήλιος στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλουν θετικά στην καθημερινότητα σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες αλλά και ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, δίνοντας σου μια νέα προοπτική. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και κάθε είδους ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση.
Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που... δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται! Μείνε λοιπόν στα ωραία που σου συμβαίνουν, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό θα σου δώσει την δυνατότητα να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση εξαιρετικά συμφέρουσα από οικονομική άποψη
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, φαίνεται όμως ότι η εξέλιξη της σχέσης σας δεν θα είναι... ομαλή! Αν όμως προσδοκάς την επισημοποίηση μιας τρέχουσας κατάστασης, τότε θα γίνει αυτό που θέλεις.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Τόσο ο Ήλιος στον Υδροχόο, όσο και ο Δίας στον Ζυγό σου συστήνουν να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω φαίνεται να «ψήνει» μια συμφέρουσα επαγγελματική συνεργασία.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά και να ξεφύγεις «από τα ίδια και τα όμοια», μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα αλλά το πρόβλημα είναι ότι από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα... χαλάσει!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην δουλειά σου ή την καθημερινότητά σου κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις πόσο ευεργετικό μπορεί να είναι το σπάσιμο της ρουτίνας. Μπορεί μάλιστα αυτό να προκύψει αβίαστα με την συνδρομή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, με τον Δία στον Ζυγό να ευνοεί τα οικονομικά και τα εργασιακά σου είναι πιθανό να έχεις κι ένα σημαντικό όφελος ή να σου χαριστεί κάτι, που επιθυμείς.
Ερωτικά
Με τον Άρη και την Αφροδίτη απέναντί σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Μπορεί βέβαια να γίνεις και το «μήλον της Έριδος», όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και... δεύτερος γύρος!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Τόσο ο Δίας στο ζώδιο σου, όσο και ο Ήλιος στον Υδροχόο δείχνουν πρόθυμοι να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εμπλουτίσουν την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν «πιάσεις την ευκαιρία από το μαλλί». Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να προβείς σε αλλαγές ή μεταβολές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια. Κι αν βρεθείς «τετ α τετ» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θέλει και πολύ για να γίνει το πρώτο βήμα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να «εφοδιαστείς» με πληροφορίες και υλικό που σίγουρα θα σου χρησιμέψουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα οικείο σου πρόσωπο. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει και μια «σκανδαλώδης» αποκάλυψη σχετική με ένα επαγγελματικό σου θέμα.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν «αόρατα μάτια». Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά για να έχεις το... κεφάλι σου ήσυχο και την συνείδησή σου καθαρή!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό σου ζητά να επικεντρωθείς στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν καλό φίλο ή φίλη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου και πέρα από κάποιες αγορές που θα μπορέσεις να κάνεις, ίσως να λάβεις και σημαντικές πληροφορίες-ενημερώσεις, που θα σε προσανατολίσουν σωστά στην οικονομική σου πολιτική.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που διάκειται φιλικά απέναντί σου και ύστερα από διαδοχικές «ζυμώσεις» μπορεί η σχέση σας να γίνει πιο στενή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση και τα... παρατράγουδά της!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους για να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η στις δράσεις σου αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα να «στήσεις» μια εμπορική δραστηριότητα. Παράλληλα, φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τα προσόντα σου, πετυχαίνοντας να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες».
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, ίσως μάλιστα η συγκεκριμένη επαφή να σου ανοίξει και επαγγελματικούς δρόμους. Αν όμως προχωρήσεις ίσως διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες «παράξενες» αντιλήψεις, κάτι που καθιστά πιο δύσκολη την προσαρμογή σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδειχθείς και να «λάμψεις» με την παρουσία σου, ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποια... ενδιαφέροντα μυστικά. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγόσε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.
Ερωτικά
Όταν η ποιότητα της σχέσης σου εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Αναμένεται πάντως και μια πρόσκληση σε ένα κρυφό ραντεβού που υπόσχεται πολλά!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου «πετάει τη σκούφια του» για... παρεξηγήσεις! Παράλληλα βέβαια, ημέρα που είναι, ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να καλύψει επαρκώς και κάποιες πιο «ανάλαφρες» αναζητήσεις σου, σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα.
Ερωτικά
Η γοητεία σου μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί είναι δύσκολο να συνεννοηθείς μαζί του, είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων. Αν όμως θες να ζήσεις απλά μια δυνατή περιπέτεια, τότε έχεις το... ελεύθερο!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!