ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2017

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες επαφές και εκμυστηρεύσεις μεταξύ φίλων.


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

 Ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να «ψαχτείς» εσωτερικά αλλά και να εντοπίσεις παρασκηνιακές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τις «σωστές» συμμαχίες με φίλους/ες και ομοϊδεάτες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει το ενδιαφέρον σου για οικονομικά ζητήματα κι ίσως τελικά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» στα οικονομικά σου, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες εγγυήσεις.
Ερωτικά
Ίσως να προβληματιστείς με αφορμή κάποια «μυστήρια» συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή ύστερα από την αρνητική «προτροπή» κάποιου/ας που υποτίθεται θέλει το καλό σου αλλά στην πραγματικότητα σε ζηλεύει.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου κι επιπλέον πόσο τελικά σου κάνουν καλό κάποιες επαφές ή γνωριμίες, που από ότι φαίνεται δεν λογαριάζουν τόσο εσένα, όσο τα συμφέροντα τους. Επιπλέον, αν αποδεχθείς μια πρόταση συνεργασίας, να θυμάσαι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η απεμπλοκή σου από αυτήν. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια διάκριση ή αναγνώριση του έργου σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να δημιουργήσει διακυμάνσεις στην διάθεση σου αλλά και μια γενικότερη αστάθεια στις σχέσεις σου. Και σε μια τέτοια φάση ο «χρυσός» κανόνας είναι το να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

 Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά σου, καλό είναι όμως να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται τόσο από τις δικές σου προθέσεις και προσπάθειες αλλά από το αν τα σχέδια σου εναρμονίζονται με ισχυρά συμφέροντα, αφού με την Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει άτοπο το να τους πας κόντρα. Μην προχωρήσεις λοιπόν, αν δεν έχεις τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις και τα ταξίδια σου, ενώ ίσως σου φέρει και μια ενδιαφέρουσα είδηση από μακριά.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής απόφασης, να θυμάσαι όμως ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμη και σχετικά σύντομα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Παράλληλα, φαίνεται να δημιουργείται ένα... άκρως ερωτικό κλίμα στην εργασία σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «κάνει λάστιχο» την ψυχολογία σου, αφού από την μια πλευρά ίσως πληροφορηθείς ή βιώσεις κάτι όχι και τόσο ευχάριστο, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας όμορφες στιγμές. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξεις εν μέρει την οικονομική πολιτική σου, αφού τα «σίγουρα» δεν... ισχύουν, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα απρόβλεπτο έσοδο.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, κάτι βέβαια που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε... καλό βόλι! 


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα στον χώρο σου και να απαλλαγείς από αντικείμενα που σου θυμίζουν δυσάρεστες καταστάσεις ή σε «κολλάνε» στο παρελθόν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Επιπλέον, με την συνδρομή της Σελήνης στον Σκορπιό, ένα οικογενειακό μυστικό μπορεί να «βγει στην φόρα» αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «πας μπροστά» μέσα από μια ενδιαφέρουσα συμφωνία ή συνεργασία.
Ερωτικά
Νέες γνωριμίες ανανεώνουν το ενδιαφέρον σου, ίσως μάλιστα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις για λίγο τα όποια προβλήματα σου. Από αυτό το σημείο βέβαια, μέχρι το να προκύψει κάτι πιο... κοντινό, υπάρχει αρκετή απόσταση. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις και δεν γνωρίζεις καλά τα «κατατόπια», ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς. Από την άλλη πλευρά όμως η συγκεκριμένη θέση προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως γίνεις κάτοχος ενός πολύτιμου «μυστικού». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στην δουλειά σου, πριν έρθουν να σε... βρουν!
Ερωτικά
Το θετικό σενάριο είναι να «δέσεις» ακόμη περισσότερο την σχέση σου, συνειδητοποιώντας σημαντικές αλήθειες. Το αρνητικό είναι να ανακαλύψεις κάποια πράγματα, που θα σε στενοχωρήσουν και θα σε αναγκάσουν να πάρεις τα... μέτρα σου!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Αν επιθυμείς να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου ή να κάνεις μια σημαντική τοποθέτηση χρημάτων, καλό είναι να κάνεις πρώτα μια έρευνα αγοράς, αφού είναι βέβαιο ότι θα «ξετρυπώσεις» ευκαιρίες που δεν φαίνονταν με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να παρέμβεις σε ένα ασφαλιστικό ή φορολογικό σου θέμα, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο δείχνει πρόθυμος να σου εξασφαλίσει καλή παρέα και περισσότερες δημιουργικές στιγμές.
Ερωτικά
Σήμερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως στην δουλειά σου γίνονται ερωτικές «αλχημείες»!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να «βαρύνει» την ψυχολογία σου και ανεξάρτητα από το αν θα συμβεί κάτι ή όχι είναι πιθανό να «φλερτάρεις» με μια αίσθηση ματαιότητας. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να «τα βάψεις μαύρα» αλλά να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε φθείρει. Κι αν κάνεις το σωστό βήμα προς την αναγέννηση σου, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, εισάγοντας κάποιες καινοτομίες.
Ερωτικά .
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εκθέσεις τα συναισθήματα σου, παίρνοντας φυσικά και το ανάλογο... ρίσκο, μην περιμένεις όμως να μείνει ασχολίαστη η συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα από κάποιους/ες που έχουν λόγους να σε εχθρεύονται.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Μπορεί ο Ήλιος στον Υδροχόο να σου... γνέφει για να «ξεπορτίσεις», την ίδια στιγμή ωστόσο η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο και να «ψάξεις» μέσα σου ή γύρω σου αναζητώντας τις αιτίες μιας τρέχουσας «κακοδαιμονίας». Και βέβαια δεν αποκλείεται να «πέσεις» πάνω σε καταστάσεις που εξελίσσονται εν αγνοία σου κι αν δεν τις είχες πάρει «μυρωδιά» θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Το «απόλυτο» εισβάλλει στην ζωή σου και είναι δύσκολο να «βολευτείς» με ημίμετρα ή με καταστάσεις που απλά «περνάς καλά». Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστείς σε αρνητικές σκέψεις, αγωνίες και υποψίες!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες επαφές και εκμυστηρεύσεις μεταξύ φίλων και «φίλων», σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι οι προθέσεις των άλλων δεν είναι πάντα αγαθές κι ότι ίσως έχεις να κάνεις με «καλοθελητές» που εξυπηρετούν είτε τα συμφέροντα τους είτε το «βίτσιο» τους να μην θέλουν να δουν άνθρωπο να... προκόβει! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο «φωτίζει» τα οικονομικά σου κι ίσως υπάρξει μια ευχάριστη ανατροπή σε μια σχετική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς περισσότερο με «θέματα» των φίλων σου παρά με δικά σου, σε μια τέτοια περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως άθελα σου γίνεις το «όχημα» μιας διαδικασίας υπονόμευσης, υπαγορευμένης από ζήλεια


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει... άρχοντα και κυρίαρχο των καταστάσεων, ας μην του χαλάσεις λοιπόν το χατίρι! Παράλληλα και παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με διαφωνούντες, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες εξασφαλίσεις ή υποστηρίξεις που αναζητάς. Για να έχεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να απευθυνθείς σε πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.
Ερωτικά
Η επικοινωνιακή σου πολιτική αποδίδει και μπορείς να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να ρωτήσεις ώστε να μάθεις περισσότερα για το «ποιόν» του.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Σήμερα έχεις τον τρόπο να «περάσει» το δικό σου ή γενικότερα να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε μια υπόθεση όπου οι μυστικές διασυνδέσεις ή συμμαχίες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να «ξεθάψεις» αλήθειες ή να εκμαιεύσεις πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στην δουλειά σου, «σπάζοντας» την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.
Ερωτικά
Μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, πριν όμως πάρεις κάποια «τελειωτική» απόφαση, ψάξε το περισσότερο, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια «στημένη» δουλειά.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!