GOSSIP

Γιατί αυτοί οι δυο πρωταγωνιστές θεωρούνται οι πιο αδικημένοι του Χόλιγουντ;

Πολλά έχουν γραφτεί για τις υπέρογκες αμοιβές των σταρ των Χόλιγουντ, αλλά και για την ανισότητα μεταξύ των κασέ ανδρών και γυναικών.

Όμως στην περίπτωση των δύο βασικών πρωταγωνιστών της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς The Walking Dead η οποία σημειώνει τεράστια παγκόσμια επιτυχία, δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Andrew Lincoln αμοίβεται μόνο με 90 000 δολάρια για το κάθε επεισόδιο, ενώ ο συμπρωταγωνιστής του Norman Reedus αμοίβεται με 80 000 δολάρια για κάθε επεισόδιο. Μάλιστα πολλοί σχολιάζουν πως όχι μόνο η AMC δεν τους πληρώνει καλά, αλλά στη συγκεκριμένη σειρά, οι πρωταγωνιστές συχνά "σκοτώνονται" απρόσμενα, είτε λόγω σεναρίου, είτε για να ανέβει η τηλεθέαση, κάτι που αυξάνει την "επικινδυνότητα" για τους ηθοποιούς και κανονικά θα έπρεπε να αυξάνει σημαντικά και το κασέ τους.

Οι δε ισχυρισμοί της AMC πως η σειρά έχει μεγάλο καστ και πως προσπαθεί να πληρώνει όλους τους ηθοποιούς καλά, μοιάζουν να μην ισχύουν αφού η πρωταγωνίστρια της σειράς Prison Break της ίδιας εταιρείας, η Sarah Wayne Callies, πληρώνεται 125 000 δολάρια το επεισόδιο για να δεχτεί να συμμετάσχει στο νέο κύκλο της σειράς.


Και αν αυτά τα ποσά σας φαίνονται μεγάλα, για τα δεδομένα του Χόλιγουντ είναι ψίχουλα, αφού για παράδειγμα στο Game of Thrones, που έχει εντυπωσιακά πολυπληθές καστ, οι 5 βασικοί ηθοποιοί πληρώνονται 500.000 δολάρια το επεισόδιο...


Ενώ για παράδειγμα, ακόμα και η Kaley Cuoqo του Big Bang Theory, αμοίβεται με 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο.


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!