VIRAL

Κάποιος ανακάλυψε ένα νέο έντομο και το βάφτισε Donald Tump! [εικόνες]

Ένα νέο είδος εντόμου εντοπίστηκε από το βιολόγο Vazrick Nazari και έχει γίνει viral χάρη στο όνομά του.

Ο βιολόγος Vazrick Nazari εντόπισε το έντομο στη Νότια Καλιφόρνια και ζει σε εκτάσεις που φτάνουν μέχρι και το Μεξικό και πρόκειται για ένα νέο είδος moth (σκώρος) που συγγενεύει με το είδος Neopalpa neonata, μόνο που είναι μικρότερο (έχει μήκος μόνο 1 εκατοστό) έχει μικρότερα γεννητικά όργανα και το κεφάλι του έχει κιτρινωπές αποχρώσεις.
Το γεγονός πως ο βιολόγος που ανακάλυψε το νέο έντομο, αποφάσισε να το ονομάσει Neopalpa donaldtrumpi έχει προκαλέσει χαμό από χευαστικά σχόλια στο Διαδίκτυο, ειδικά από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η είδηση στην αμερικανική Huffington Post και στην Washington Post. Oι περισσότεροι σχολιάζουν τα.... "κοινά χαρακτηριστικά" του νέου εντόμου με τον αμερικανό πρόεδρο, ενώ βρίσκουν εξαιρετικά αστείο το γεγονός πως το έντομο Neopalpa donaldtrumpi ζει στο Μεξικό.

O ίδιος ο βιολόγος πάντως μιλώντας στο Live Science, φρόντισε να τονίσει πως ελπίζει ο νέος πρόεδρος να φροντίσει για τη διατήρηση των οικοσυστημάτων στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, καθώς οι επιστήμονες εκτιμούν πως εκεί ζουν δεκάδες είδη που δεν έχουν άκομη εντοπιστεί και ανακαλυφθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!