GOSSIP

Πραγματικά αγνώριστη έγινε η Margot Robbie [εικόνες]

Θεωρείται μία αληθινή καλλονή και ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ.

Ωστόσο η 26χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία, η Margot Robbie αποφάσισε να "τσαλακώσει" το άψογο παρουσιαστικό της για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα της ταινία, που αφηγείται την ιστορία μιας αθλήτριας από τις ΗΠΑ η οποία συγκλόνισε τον κόσμο στις αρχές της δεκαετίας του 90' .

Η Margot υποδύεται την Tonya Harding, τη γνωστή αμερικανίδα αθλήτρια και ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία το 1994 αποκλείστηκε διά βίου από τους αγώνες και τις αθλητικές διοργανώσεις, καθώς ομολόγησε σε δικαστήριο πως μαζί με τον σύζυγό της Jeff Gillooly, πλήρωσαν κάποιον για να σπάσει το πόδι της αθλήτριας Nancy Kerrigan, προκειμένου να μην συμμετάσχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νορβηγία και διεκδικήσει μετάλλιο από την Tonya. 

Για την ιστορία η Nancy παρά τον τραυματισμό της στο πόδι κατάφερε να συμμετάσχει στους αγώνες και μάλιστα πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Tonya βρέθηκε στην 8η  θέση και λίγο μετά τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο.

Μόλις κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου φιλμ που γίνονται στην Ατλάντα των ΗΠΑ και η Margot έχει γίνει όντως αγνώριστη.

Η Μargot

H Tonya Harding


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!