VIRAL

Μια γκάφα του Donald Trump στο twitter αναστάτωσε μια γυναίκα στην Αγγλία

Είναι γνωστό πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ λατρεύει το twitter και συνεχώς ανεβάζει μηνύματα σε αυτό.

Όμως πριν λίγες ώρες ο Trump έκανε μια γκάφα σε ένα tweet του που είχε σαν αποτέλεσμα να αναστατώσει μια γυναίκα στην Νότιο Αγγλία.
Ο Trump θέλησε να γράψει ένα μήνυμα με επαίνους για την κόρη του Ivanka (πως είναι τέλεια, μία γυναίκα με αληθινό χαρακτήρα και ποιότητα), αλλά κατά λάθος έκανε tag όχι την κόρη του, αλλά μια Βρετανίδα από το Brighton που τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα.

Η γυναίκα έκπληκτη ξύπνησε το πρωί και είδε εκατοντάδες ειδοποιήσεις στο twitter. Βέβαια, όπως είπε η ίδια, της είχε ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο την περίοδο της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ, όπου συχνά λάμβανε μηνύματα στο twitter που δεν απευθύνοταν σε αυτή αλλά στην κόρη του Trump.
H γυναίκα έσπευσε να απαντήσει στον Trump γράφοντας " Και εσύ είσαι ένας άνδρας που έχει πολλές ευθύνες. Μπορώ να σου συστήσω να δίνεις λίγη περισσότερη προσοχή όταν γράφεις στο twitter και να μάθεις περισσότερα για τη κλιματική αλλαγή". Το μήνυμα - απάντηση της Βρετανίδας κάνει τώρα το γύρο του κόσμου.

Τη νέα γκάφα του Trump μεταδίδουν όλα τα διεθνή πρακτορεία όπως το Associated Press ενώ η Βρετανίδα Ivanka Majic βρέθηκε να δίνει συνεντεύξεις από το πρωί σε βρετανικά και διεθνή μέσα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!