VIRAL

Μια καμπάνια κατά των ναρκωτικών με την Elsa έγινε viral [εικόνες]

Μια πριγκίπισσα της Disney (η τουλάχιστον κάποια που της μοιάζει πολύ) βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια κατά της χρήσης μεθαμφεταμίνης.

Η πρωτότυπη αφίσα που αναρτήθηκε τις τελευταίες ώρες σε κεντρικούς δρόμους στη Μοντάνα των ΗΠΑ, είναι μέρος της ευρύτερης καμπάνιας του MontanaMeth.org. 
Η αφίσα δείχνει την Elsa με χειροπέδες και ζητά από τους νέους να αναλογιστούην πόσο κρίμα είναι η Elsa να καταστρέψει τη ζωή της και χρησιμοποιεί στίχο από τη δημοφιλέστατη και βραβευμένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney "Frozen" για να περάσει το μήνυμα "Just let it go". Την αφίσα σχεδίασε κάποιος ή κάποια έφηβη και με το που ανέβηκε στα social media έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια, κυρίως χιουμοριστικά, ωστόσο η συγκεκριμένη καμπάνια έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς παρουσιάστηκε μείωση στη χρήση της μεθαμφεταμίνης από νέους στη Μοντάνα σε ποσοστά που αγγίζουν το 60%.
Βέβαια οι χρήστες του Διαδικτύου επιμένουν να χλευάζουν τόσο το ίδιο το σκίτσο όσο και το "περίεργο" πάντρεμα του Frozen και του... Breaking Bad που απεικονίζει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!