VIRAL

True story: Έκλεψε πύθωνα και τον έβαλε στο παντελόνι του [βίντεο]

Οι κάμερες ασφαλείας ενός pet shop έχουν καταγράψει τη στιγμή που ένας νεαρός άνδρας έκλεψε ένα φίδι και το έβαλε στο παντελόνι του.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες στο Πόρτλαντ του Όρεγκον στις ΗΠΑ και απασχόλησε και τα τοπικά δελτία ειδήσεων και τώρα το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.
Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις του άνδρα, ο οποίος πλησιάζει ένα γυάλινο κλουβί, όπου μέσα του βρίσκεται ένας μικρός πύθωνας, αρπάζει το φίδι και το τοποθετεί μέσα στο παντελόνι του.
Ο πύθωνας, είχε μήκος περίπου 60 εκατοστά και έχει αξία περίπου 200 δολάρια και τελικά το φίδι το επέστρεψε στο κατάστημα ένας άλλος άνδρας ο οποίος είπε πως του το πούλησε ένας άγνωστος (προφανώς ο άνδρας που το έκλεψε), αλλά όταν είδε την είδηση για την κλοπή του φιδιού αποφάσισε να το επιστρέψει. 
Η ιδιοκτήτρια του pet shop είπε πως ευτυχώς η κλοπή έγινε τη Δευτέρα, που είναι η ημέρα που ταίζει νωρίς το πρωί τα φίδια, γιατί αλλιώς όταν είναι νηστικά γίνονται πιο νευρικά και επιθετικά και πως σίγουρα κανείς δεν θέλει έναν νευρικό πύθωνα μέσα στο παντελόνι του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!