GOOD LIFE

H Αγγλία με μια νέα εθνική γιορτή θα τιμά την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη χρονιά που έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Lady D, που αγαπήθηκε από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για την καλοσύνη της, την αμεσότητά της και το ιδιαίτερα πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.
Τώρα με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατό της, το The Diana Award, ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε στη μνήμη της και συνεχίζει να διαχειρίζεται τις φιλανθρωπικές δράσεις της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, σχεδιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ενεργειών για να τιμήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η δημιουργία μιας μέρας αφιερωμένης στη μνήμη της Lady Diana. Η μέρα θα λέγεται "National Kindness Day" (εθνική ημέρα καλοσύνης) και θα αποτελεί εθνική γιορτή στη Μεγάλη Βρετανία.
Παράλληλα φέτος θα ξεκινήσει ο θεσμός των διεθνών βραβείων Legacy, τα οποία κάθε χρόνο θα δίνονται σε 20 νέους και νέες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα έχουν αποδείξει πως έχουν αλλάξει με θετικό τρόπο την κοινωνική τους ζωή και έχουν συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!