VIRAL

Ένα βίντεο που δείχνει κάτι μεταφυσικό έχει γίνει viral στο Facebook

Ένα περίεργο βίντεο που ανέβηκε πριν από αρκετές εβδομάδες στο Facebook έχει προκαλέσει περίεργες αντιδράσεις.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ισπανική ιστοσελίδα μυστηρίου La Otra Dimesion (η άλλη διάσταση) που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα.
Το επίμαχο βίντεο υποτίθεται πως τραβήχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας που τοποθέτησε ένας πατέρας στο σπίτι του, μετά από παράπονα της κόρης του πως κάτι την ενοχλεί.
Στο πρώτο μέρος φαίνεται το κοριτσάκι να παίζει με τη κούκλα του, ενώ μια άλλη κούκλα ξαφνικά κουνάει το κεφάλι της μόνη της. Στο δεύτερο μέρος του βίντεο το κορίτσι κάτι γράφει όταν ξαφνικά τα χαρτιά που βρίσκονται στο τραπέζι αρχίζουν να κινούνται και μετά συνεχίζεται η μετακίνηση αντικειμένων ακόμα και όταν το κορίτσι φεύγει από το δωμάτιο ουρλιάζοντας. Το βίντεο έχει κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές και έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια με πολλούς να αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο και να το αποκαλούν "στημένο" και "κακά σκηνοθετημένο". Άλλοι πάλι είναι πεπεισμένοι πως αυτό το βίντεο είναι αυθεντικό και αποτελεί απόδειξη πως υπάρχουν μεταφυσικές οντότητες. Δείτε το βίντεο και τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!