VIRAL

Ζυγίζει 436 κιλά και είναι ο... Hulk του Πακιστάν [βίντεο]

Το πραγματικό του όνομα είναι Arbab Khizer Hayat, είναι γόνος πλούσιας οικογένειας του Πακιστάν, αλλά έχει γίνει διάσημος στη χώρα του ως " Khan Baba" και ισχυρίζεται πως είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο.

Στα 25 του χρόνια ζυγίζει 436 κιλά, και λέει πως απέκτησε αυτόν τον ιδιαίτερο σωματότυπο μετά τα 18 του χρόνια και επιμένει πως παρά το τεράστιο βάρος του αισθάνεται μια χαρά, ειναι υγιής και δε αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητά του, με εξαίρεση μόνο τις μεταφορές με αυτοκίνητο αφού δύσκολα χωράει σε πολλά οχήματα.
Παράλληλα σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως καθημερινά τρώει τροφές με περισσότερες από 10.000 θερμίδες (η καθημερινή του δίαιτα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 36 αβγά για πρωινό, δύο κοτόπουλα και περίπου 2 με 3 κιλά κόκκινο κρέας και 3 λίτρα γάλα) και ονειρεύεται να μπορέσει να συμμετάσχει σε αγώνες του World Wresting Entertainment (WWE).
Στη χώρα του είναι ήδη γνωστός ως ο πιο δυνατός άνθρωπος του Πακιστάν (συχνά για πλάκα σηκώνει ανθρώπους που τον θαυμάζουν στον αέρα για να δείξει τη δύναμή του ή κάνει επιδείξεις τραβώντας τρακτέρ και αυτοκίνητα με τα χέρια και σηκώνοντας μεγάλα βάρη) αλλά θέλει να γίνει γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα επιμένει πως το 2012 κατέφερε να σηκώσει βάρος 5 τόνων και θεωρεί πως κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!