VIRAL

True story: Δύο φίλες έδωσαν ραντεβού σε ξένη χώρα και έγιναν viral

Καθημερινά εκατομμύρια κοπέλες συναντούν τις φιλενάδες τους για να συζητήσουν και να μάθουν η μία τα νέα της άλλης, όμως η συνάντηση δύο νεαρών γυναικών από την Αγγλία έγινε viral και υπάρχει λόγος για αυτό. 

Πρόκειται για την 27χρονη  Lucy Walker, από το Newcastle της Μεγάλης Βρετανίας και την 26χρονη Zara Quli, από το Birmingham (επίσης στη Μεγάλη Βρετανία) που θέλησαν να συναντηθούν, μετά από 4 μήνες. Συγκεκριμένα η Lucy σκόπευε να πάει στο Birmingham για να επισκεφτεί τη φίλη της. Όμως όταν πήγε να βγάλει εισιτήριο με το τρένο, τοτε διαπίστωσε πως το εισιτήριο επιστροφής κόστιζε 105 λίρες - μία αρκετά τσουχτερή τιμή.

Έτσι οι δύο κοπέλες  προσπάθησαν να βρουν έναν τρόπο να μοιραστούν τα έξοδα και θέλησαν να αναζητήσουν μια άλλη πιο οικονομική λύση για να συναντηθούν. Και τελικά τη βρήκαν! 

Και οι δυο ταξίδεψαν στη Μάλαγα της Ισπανίας με αεροπορικά εισιτήρια (με επιστροφή) που κόστισαν λιγότερο από 20 λίρες Αγγλίας για τη Lucy και περίπου 55 λίρες Αγγλίας για τη Zara. Στη δε Μάλαγα έμειναν σε ένα youth hostel που κόστιζε μόνο 10 λίρες Αγγλίας τη βραδιά. Έτσι οι δύο φίλες μπόρεσαν να βρεθούν και να τα πουν, ταξιδεύοντας σε απόσταση μεγαλύτερη των 1350 μιλίων, ξοδεύοντας και οι δυο λιγότερα από όσο κόστιζε μόνο το  εισιτήριο με το τρένο για να πάς από μια βρετανική πόλη σε μια άλλη.

Οι δύο γυναίκες έγραψαν για το ταξίδι τους στα social media και τα προφίλ τους γέμισαν με σχόλια Βρετανών που διαμαρτύρονται για τα πανάκριβα εισιτήρια των τρένων στην Αγγλία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ όλοι σχολιάζουν πως τα αεροπορικά εισιτήρια συχνά είναι παράλογα φθηνά σε σύγκριση με αυτά άλλων μεταφορικών μέσων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η δε ιστορία για τη συνάντηση των δύο γυναικών έχει γίνει θέμα στις βρετανικές εφημερίδες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!