GOOD LIFE

Και όμως αυτή η φωτογραφία με τα λεμόνια μπορεί να σώσει ζωές

Μια ντουζίνα λεμόνια μπορεί τελικά να βοηθήσει να σωθούν ανθρώπινες ζωές και για αυτό αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω social media.

H φωτογραφία ανέβηκε αρχικά πριν λίγες μέρες στο Facebook και έκτοτε έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές.
Η φωτογραφία αποτελεί μέρος της νέας καμπάνιας Know Your Lemons (μάθε τα λεμόνια σου) και δημιουργήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Καρκίνου του Μαστού (Worldwide Breast Cancer).
Η εικόνα δείχνει και περιγράφει ακριβώς τη μορφή, τα συμπτώματα και τις ενδείξεις πως υπάρχει όγκος σε ένα γυναικείο στήθος, με ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο, μολονότι δεν βλέπουμε ένα γυμνό στήθος (κάτι που ως γνωστό "κόβεται" και λογοκρίνεται από τις περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης).
Η Erin Smith Chieze, που πρωτοανέβασε αυτή την εικόνα στο Facebook και που η ίδια είχε καρκίνο του μαστού εξηγεί πως οι γυναίκες πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες για να ξέρουν και να αναγνωρίζουν έγκαιρα τα συμπτώματα και αναφέρει πως και η ίδια χάρη σε μία ανάλογη φωτογραφία κατάφερε να καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά και επισκέφτηκε γιατρό που επιβεβαίωσε τις υποψίες της και αναφέρει "Δεν χρειαζόμαστε καμπάνιες με ροζ καρδούλες, αλλά μια πιο ουσιαστική και ρεαλιστική ενημέρωση όλων των γυναικών".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!