GOSSIP

H Kim Kardashian πλέον ανεβάζει μόνο τέτοιες εικόνες στα social media

Μετά από μήνες αποχής από τα social media εξαιτίας του σοκ που υπέστη μετά την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι και την νοσηλεία του συζύγου της, η Kim Kardashian έχει ξαναρχίσει (κανονικότατα) τα ποσταρίσματα.

Βέβαια η αποχή, όλως τυχαίως, σταμάτησε λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων του reality show Keeping Up With The Kardashians που τελικά θα επιστρέψει στην τηλεόραση τον ερχόμενο Μάρτιο.
Και η Kim βάλθηκε να μας πείσει πως έχει περάσει σε μια νέα φάση στη ζωή της. 
Έτσι πλέον ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με την οικογένειά της για να δείξει πως ο σύζυγος και τα παιδιά της είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.
Παράλληλα σταμάτησε τις... glossy εικόνες και πλέον ανεβάζει φωτογραφίες που μοιάζουν να είναι πιο... φυσικές, σπιτικές και αυθόρμητες, χωρίς φίλτρα και λίγο... θολές! Μάλιστα το σπίτι της όπου τραβήχτηκαν οι εικόνες (ένα κανονικό παλάτι στο Λος Άντζελες) ξαφνικά μοιάζει να είναι σχεδόν... φτωχικό καθώς φαίνονται ελάχιστα έπιπλα με εξαίρεση έναν καναπέ.
Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς σχόλιο, με την ίδια να κοιτά τα παιδιά της να παίζουν (όλως τυχαίως φαίνονται σε πρώτο πλάνο τα πόδια της και οι νέες παντόφλες που έχει λανσάρει), μία φωτογραφία του Kanye West με το γιο της με το σχόλιο "τα αγόρια μου" , μία με τον Kanye κάτι να μαζεύει στα διάσημα οπίσθια της Kim με το σχόλιο... "πάντα καλύπτει τα νώτα μου" κ.ο.κ.. 
Φυσικά πολλοί σχολιάζουν πως πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι της Kim που σχεδιάζει την τηλεοπτική της επιστροφή πουλώντας αυτή τη φορά το "δράμα" της και την "επιστροφή στις οικογενειακές αξίες" και μάλλον έχουν δίκιο, γιατί ακόμα και αυτές οι δήθεν αυθόρμητες οικογενειακές στιγμές μοιάζουν στημένες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!