GOSSIP

To ευχαριστώ του Ryan Gosling στη γυναίκα του συγκίνησε τους πάντες [βίντεο]

O Ryan Gosling ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές στις φετινές Χρυσές Σφαίρες και με την ομιλία του, όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο του επιβεβαίωσε τον τίτλο του "τέλειου άνδρα" που του έχουν χαρίσει εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη.

Ο 36χρονος ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την επίσης διάσημη ηθοποιό Eva Mendes η οποία δεν μπόρεσε χθες να βρεθεί στο πλευρό του. Ο ίδιος όμως δεν την ξέχασε και ότα ανέβηκε στη σκηνή, αφού έκανε λίγη πλάκα για το γεγονός πως πολλοί τον μπερδεύουν με τον Ryan Reynolds, μετά ευχαρίστησε συνεργάτες του από το La La Land που σάρωσε τα βραβεία, είπε πως κανείς δεν φτάνει στην κορυφή αν δεν υπάρχει από κάτω του ένα βουνό ανθρώπων που με τους ώμους τους στηρίζουν μια προσπάθεια και μετά μίλησε για την σύντροφό του και συγκίνησε τους πάντες.
Ο Ryan ακούγεται να λέει πως όσο ο ίδιος χόρευε και τραγουδούσε στα γυρίσματα του La La Land, η σύντροφός του έμεινε μόνη στο σπίτι για να προσέχει την μεγάλη κόρη τους και να φροντίζει και το δεύτερο παιδί τους, αλλά και να στέκεται στο πλευρό του αδελφού της που έδωσε μάχη με τον καρκίνο και τόνισε πως αν η γυναίκα του δεν αναλάμβανε όλες αυτές τις υποχρεώσεις σίγουρα κάποιος άλλος θα στέκονταν στη θέση του. Έτσι της είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την αποκάλεσε "sweetheart" είπε πως αγαπάει τις δυο τους κόρες και αφιέρωσε το βραβείο στη  μνήμη του αδελφού της γυναίκας του, του Carlos Mendez, ο οποίος πριν λίγους μήνες έχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 53 ετών. 

Όλοι σήμερα σχολιάζουν πως η Εva Mendes σίγουρα είναι τυχερή που έχει έναν τέτοιο άνδρα πλάι της
 

Η ομιλία του Ryan Gosling οταν παραλαμβάνει το βραβείο για την ερμηνεία του στο La La Land

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!