GOSSIP

Σήμερα έχει γενέθλια ο... Mr Bean - Ένα βίντεο με τις 10 καλύτερες στιγμές του

O Rowan Atkinson γιορτάζει σήμερα τα 62α γενέθλιά του.

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγοι κωμικοί, κυρίως για το ρόλο του στην Μαύρη Οχιά και πάνω από όλα ως Mr Bean, ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το κωμικό σκετς του BBC "Όχι οι Ειδήσεις των 9", εμφανίστηκε στην βρετανική ταινία - κωμωδία - φαινόμενο "4 Γάμοι και 1 Κηδεία", αλλά και σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις και κέρδισε μία θέση στη λίστα του Observer με τους 50 πιο δημοφιλείς βρετανούς κωμικούς ηθοποιούς όλων των εποχών.

Βέβαια στην προσωπική του ζωή δεν θυμίζει σε τίποτα τον γκαφατζή Mr Bean. Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε δύο φορές με δύο εντυπωσιακές γυναίκες : την ηθοποιό Leslie Ash και την μακιγιέζ Sunetra Sastry (με την οποία απέκτησε 2 παιδιά και έμεινε παντρεμένος για 23 χρόνια) και πλέον διατηρεί δεσμό με την κατά 30 χρόνια νεότερή του ηθοποιό Louise Ford. Παράλληλα ζει μέσα στην πολυτέλεια, έχει μία σειρά από πανάκριβες επαύλεις σε Λονδίνο και στην αγγλική ύπαιθρο, λατρεύει και συλλέγει πανάκριβα αυτοκίνητα (έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις Aston Martins, αλλά δεν πολυσυμπαθεί τα αυτοκίνητα της Porsche) και έχει συμμετάσχει σε αγώνες ταχύτητας, ενώ σε... τρακαρίσματα που έγιναν ειδήσεις, έχει καταστρέψει αρκετά τέτοια πολυτελή αμάξια.
Σήμερα με αφορμή τα γενέθλιά του, δείτε ένα βίντεο με τις 10 πιο αστείες στιγμές που έκαναν τον Rowan Atkinson να αγαπηθεί από πολλούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!