GOSSIP

H Kim Kardashian ανέβασε και την πρώτη της selfie για το 2017

Όλα δείχνουν πως η Kim Kardashian υποδέχτηκε το 2017 με την υπόσχεση και τη δέσμευση να επιστρέψει στα social media αλλά με νέους όρους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα μετά από αποχή μηνών από τα social media, μετά τη ληστεία στο Παρίσι, φέτος μάλλον αποφάσισε να επιστρέψει. Ήδη ανέβασε την πρώτη της φωτoγραφία στο Instagram μετά από πάνω από 3 μήνες και πριν λίγες ώρες ανέβασε και την πρώτη της selfie (η ίδια η Kim έχει χαρακτηριστεί η βασίλισσα των selfies και έχει βγάλει και βιβλίο για αυτές)  στο Snapchat για το 2017 και δίπλα της είναι η μαμά της Kris Jenner.
Και ποιό είναι το κοινό σημείο στα νέα της ποστ στα social media; Μα φυσικά η οικογένεια, αφού η Kim προφανώς αποφάσισε να σπάσει το "εμπάργκο" της στα social media, αλλά να επιστρέψει δίνοντας έμφαση αποκλειστικά και μόνο στην οικογένειά της. 
Πάντως θυμίζουμε πως γενικότερα το φαινόμενο - Kardashians δημιουργήθηκε επειδή ακριβώς εδώ και χρόνια όλα τα μέλη του reality προβάλουν πως πάνω από όλα είναι η οικογένεια, κάτι που είχε ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Ιδού η πρώτη της selfie


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!